Eren Coşkuner Band

Tarihler: 22 Haziran 2015 Pazartesi ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2015 ~ Haz 22, 2015

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Flüt bölümünü kazanarak başladı. Mezun olduktan sonra 2003 yılında girdiği Almanya’da Köln Müzik Akademisi’nden 2005 yılında “Künstleriche Enstrümantalaussbildung” diploması alarak mezun oldu. Dünyaca ünlü birçok flütistin yurt içi ve yurt dışında düzenlenen masterclass, seminer ve workshop’larına katılan Coşkuner, eğitimi süresince pek çok da ödülün sahibi oldu. Klasik müzik kariyerinin yanısıra her zaman caz müziğine duyduğu ilgi ile bir yandan bu alandaki çalışmalarını da sürdürerek özellikle Almanya’da caz teorisi, caz armonisi ve doğaçlama üzerine dersler aldı. Bir çok etkinlikte ve projelerde çalma imkanı buldu. 2006 yılında yurda döndü ve caz alanındaki çalışmalarını daha da yoğunlaştırarak kariyerine kurduğu proje gruplar ile İstanbul Caz Festivali başta olmak üzere çeşitli festivallerde ve konserlerde çalarak devam etti. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuvarında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak 2013’de kendi bestelerinden oluşan “The Long Way” adlı albümünü yayınladı.

Bu akşam programda Eren Coşkuner’in The Long Way adlı albümden çalınacak parçaların yanı sıra caz standartlarından Latin, Funk ve Fussion’a kadar uzananan bir seçki repertuvarla sahnede olacak olan grup ayrıca Eren Coşkuner’in yeni bestelerine de yer verecektir.

Eren Coşkuner (f, aflt),
Ali Tolga Demirtaş (p, key),
Ekin Bilgin (b),
Olgun Açar (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT