Eren Sandal

Tarihler: 16 Kasım 2012 Cuma ~ 16 Kasım 2012 Cuma 23:30

Yer: İstanbul Live

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Live gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Faks: 0212 249 59 88

Web: http://http://www.istanbullive.com.tr

E Posta: info@istanbullive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2012 ~ Kas 16, 2012

Profesyonel müzik hayatına 2 sene önce Enbe Orkestrası'nın “Kalbim” albümünde, Ajda Pekkan ile düet yaparak başlayan Eren Sandal sesini, sözünü ve müziğini güçlü bir şekilde müzikseverlerle buluşturmayı başarmıştı. Ajda Pekkan ile seslendirdiği “Sev Beni” isimli düeti radyolar ve dinleyiciler tarafından sevilince şarkı kısa sürede çeşitli radyolarda liste başı olup, internet üzerinden de 2 milyonun üzerinde dinlenme sayısına ulaştı. Bu şarkının başarısından sonra ilk solo teklisi olan “Rüzgar” single olarak müzik marketlerdeki yerini almıştı. Eren Sandal, beste çalışmalarına yoğunlaştığı bu 1 senelik süreç sonucunda “Gönlüme Göre” adını verdiği albümünü tamamlamayı başardı. “Gönlüme Göre” 4 Haziran 2012 tarihinde Yaşar Plak etiketi ile müzik marketlerdeki yerini aldı. 

Albümde, 10 yeni şarkının yanı sıra “Sev Beni” ve “Rüzgar” adlı şarkıların farklı versiyonlarını da yer alıyor. Ağırlıklı olarak Eren Sandal şarkılarından oluşan albümde, “Kurban”, “Amin”, “Ayıp Lisan”, “Efendi” ve “Aşk”  Eren Sandal ve Ulaş Sümer imzası taşıyor. “Son Nefes” adlı şarkının müziğinde Hazal Ata’nın desteği, “Gel Hemen” adlı şarkının sözü ve müziğinde Eren Sandal ve Cem Gelinoğlu imzası bulunuyor. “Sev Beni”, “Boncuk”, “Rüzgar”, “Sokaklarım Tenha” ve “Yangın Yerim” adlı şarkıların söz ve müziği ise Eren Sandal’a ait. Albüm içerisindeki 12 şarkının aranjör koltuklarında Ulaş Sümer, Sadun Ersönmez, Burak Yeter ve Hakan Özkan yer almakta.

Albümün ilk klip çalışması, aşk için mistik bir ritüel olarak kurgulanan “Kurban” isimli şarkıya geldi. Yönetmen koltuğunda oturan Mustafa Söğütlü, klibin çekimlerini 15 saatte tamamlarken, klipte Eren Sandal'a dansçı ve oyunculardan oluşan genç bir ekip eşlik etti. Bu renkli ve enerji dolu klip önümüzdeki hafta müzik kanallarındaki yerini alacak. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
 - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT