Erman Dirikcan Trio

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 11 Haziran 2013 Salı 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 11, 2013

Erman Dirikcan: Gitar, perdesiz gitar
Boris Oud: Bas gitar
Friso van Wijck: Davul

1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Erman Dirikcan, klasik gitar ile 12 yaşında tanıştı. Müzik ve gitara olan ilgisi onu tam burslu olarak okuduğu İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Performans ve Besteciliği Bölümü'ne kadar taşıdı. Bu sırada, perdesiz gitarın mucidi olan Erkan Oğur'dan da dersler aldı. Üniversite yıllarında, üç arkadaşı ile birlikte kurduğu grubu ile beste yapmaya ve farklı mekanlarda çalmaya başladı. Aynı zamanda, bazı tanınmış pop ve rock sanatçılarının turne programlarında yer aldı. 2003 yılında bir arkadaşı ile birlikte "Gitar-ist" isimli bir gitar okulu kurdu.

2006 yılından bu yana Hollanda'da yaşayan Erman Dirikcan, Rotterdam Konservatuarı'nda Caz Gitar Performansı Bölümü'nde okudu. Bugüne kadar bir çok uluslararası caz festivalinde Maria Schneider, Rick Margitza,Carlos Werneck, Billy Hart ve Cyro Baptista gibi önemli isimlerle birlikte çaldı. 2012 yılında DAM Records etiketiyle ilk albümü "Forces At Work" yayınlandı ve büyük otoritelerince büyük beğeni kazandı.

Akbank Sanat'ta vereceği konserde "Forces At Work" isimli albümünden hem de cazın bilindik eserlerinden örnekler sunacak olan Erman Dirikcan, son yılların en heyecan verici caz gitaristlerinden biri olarak kabul ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT