Erol Evgin - "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde!"

Tarihler: 29 Ekim 2015 Perşembe ~ 29 Ekim 2015 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu Center PSM-Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 125.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL 5. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2015 ~ Eki 29, 2015

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkı ve marşlardan oluşan eşsiz bir repertuvar, Erol Evgin'in güzel yorumuyla birlikte 29 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde izleyici karşısında!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Erol Evgin'in "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" temalı konserini sunar...

Zorlu PSM'den 29 Ekim'de anlamlı konser; Erol Evgin: "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde"...

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Cumhuriyet Bayramı'nda Erol Evgin ile anlamlı bir konsere imza atacak. Erol Evgin, "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" temalı konserinde; unutulmaz şarkılarının yanı sıra Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze uzanan döneme müzikal bir yorum getirecek. Konser, barkovizyon gösterileriyle renklenecek. Zorlu PSM, konserin bilet satışından elde edilecek tüm geliri Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

Erol Evgin, 2005 yılından beri sahnelediği Kurtuluş Savaşı'nı anlatan "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" temalı konserini Cumhuriyet'in 92'inci yıl dönümünde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde özel orkestrası eşliğinde sahnelenecek. Zorlu Performans Sanatları Merkezi, konserden elde edilecek gelirin tamamını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

Erol Evgin, adını Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın "Üç Şehitler Destanı"ndan alan "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" konserinde; Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze uzanan dönemi şarkılar, türküler ve anekdotlar eşliğinde anlatacak. Konser boyunca Osmanlı'nın son döneminden Kurtuluş Savaşı'na; Cumhuriyet’in ilanından günümüze kadar gelişen olaylar hazırlanan özel görsellerle barkovizyona yansıtılacak. 

Evgin sahneye 80 kişilik çocuk korosu ile çıkacak.

Yaklaşık 90 dakikalık konseri boyunca sevilen şarkılarından, türkülere ve marşlara kadar zengin bir repertuvar sunacak olan Erol Evgin, konserin açılışını Büyükçekmece Çocuk Korosu ile birlikte yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT