Erol Evgin TOÇEV İçin Söylüyor

Tarihler: 02 Aralık 2014 Salı ~ 02 Aralık 2014 Salı 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 70.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2014 ~ Ara 2, 2014

Milyonlarca çocuk sizi Erol Evgin'in ev sahipliğinde yıldızların konserine bekliyor!

* Biletix mobil uygulamasını kullanan kullancılar için 50 TL'lik bilet 40 TL'dir. Stoklarla sınırlı olan bu indirim, 2 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 09:00'a kadar geçerlidir.

5 milyonun üstünde çocuğun hayatına doğru noktalardan dokunarak ve binlerce çocuğu eğitim hayatı boyunca destekleyerek daha çağdaş bir Türkiye yolunda çalışmalar yürüten TOÇEV, 20. Yılını 2 Aralık 2014 Salı gecesi Maslak TİM Center’da gerçekleştireceği muhteşem konserle kutluyor. TOÇEV ile birlikte 20 yılda okuma istekli çocukların hayatına dokunan sanatçıların sahne alacağı konser Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

ISS Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen konserde; Erol Evgin’in yanı sıra Gökçe, İrem Derici, Murat Evgin, Öykü Gürman, Soner Olgun, Suzan Kardeş, Yavuz Bingöl gibi çok değerli sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirecek. 20. yılında TOÇEV Öğrenim Merkezini hayata geçirerek okuma istekli çocuklara verdiği desteği daha da güçlendirmek isteyen TOÇEV’in bu özel gecesinden elde edilecek gelirin tamamı öğrenim merkezine aktarılacak. TOÇEV, kuracağı öğrenim merkezinde ki atölye odalarından, kütüphanesine, tiyatro salonundan müzik odasına kadar birçok özel alanda çocukların gelişimine ve eğitimine destek olacak.

Siz de bir yandan unutulmaz bir gece geçirirken bir yandan da TOÇEV Öğrenim Merkezi'ne destek olmak istiyorsanız, 2 Aralık akşamı Maslak TİM Show Center'daki yıldızların konserinde yerinizi alın.

- Her yaşta çocuk bilete tabidir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT