Esperanza Spalding - ERTERLENDİ

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 133.50 TL 2. Kategori - 93.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 60 yaş üstü bileti - 43.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Eyl 30, 2015

Cazın yeni nesil süperstarı Esperanza Spalding, 24 Ekim'de CRR Konser Salonu'nda hayranlarıyla buluşuyor.

Genç bas virtüözü, besteci ve şarkıcı Esperanza Spalding, caz dünyasının son üç yıldır hızla parlayan yıldızlarından biri... 2011 yılında yayımladığı üçüncü stüdyo albümü "Chamber Music Society" albümüyle 53. Grammy Ödülleri'nde tam 36 yıl aradan sonra "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü alan ilk caz şarkıcısı olarak büyük bir sürpriz yapan Spalding, aynı zamanda bu ödülü alan ilk caz müzisyeni olarak da müzik tarihine adını yazdırdı. 2006'da "Junjo", 2008'de "Esperanza", 2010'da "Chamber Music Society" ve 2012'de "Radio Music Society" albümlerini yayımlayan Esperanza Spalding, 2011 yılında da Boston Müzik Ödülleri'nde "En İyi Caz Sanatçısı" ödülünü aldı.

Eleştirmenlerin dünyaca ünlü Berklee müzik okulunun en yetenekli mezunlarından biri olarak övdükleri Spalding, burslu okuduğu ve başarıyla tamamladığı okulunun en genç hocalarından biri olarak da Berklee müzik okulun tarihine geçti.

İngilizce, İspanyolca ve Portekizce şarkılar söylüyor ve farklı dillerde şarkılar söyleyen bir caz yıldızı olarak da ayrıca büyük beğeni topluyor. Henüz 30 yaşında dört başarılı albüme imza atan Spalding, son olarak 2013 Grammy Ödülleri gecesinde "En İyi Caz Vokal Albümü" ödülü alan "Radio Music Society" isimli albümünün satış başarısıyla ve toplam 4 Grammy ödülü dahil olmak üzere aldığı onlarca ödülle popüler müzik piyasasında caza uyandırdığı ilgi ile caz dünyasının da en sevilen yeni yıldızlarından biri olarak yükseliyor. 2012 yılında 84. Oscar Ödülleri gecesinden, 2009 Nobel Barış Ödülleri gecesine kadar çok özel gecelerdeki canlı performanslarıyla da ayakta alkışlanan Esperanza Spalding; Bruno Mars, Milton Nascimento, Jack Dejohnette, George Duke, Janelle Monáe, Herbie Hancock, Prince, Stevie Wonder ve Wayne Shorter gibi onlarca muhteşem isimle muhteşem çalışmalarına imza attı. Spalding'in son olarak Kasım 2013 döneminde Stevie Wonder ve Harry Belafonte gibi dev isimlerin de misafir olduğu single "We Are America" ile 2002 yılından beri hapishane olarak kullanılan Guantanamo Kampı'nı protesto eden bir single çalışması yayımlandı. Cazın yeni nesil süperstarı Esperanza Spalding sizlerle!

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT