Esra Güner - Redbox

Tarihler: 24 Ocak 2015 Cumartesi ~ 24 Ocak 2015 Cumartesi 22:30

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2015 ~ Oca 24, 2015

Esra Güner'in solistliğini yaptığı Redbox grubu, 24 Ocak'ta Tunnel Sahne'de...

Müziğe olan ilgisi 5-6 yaşlarında başlayan Esra Güner'in müzikle tanışmasında ailesinin rolü büyük oldu. Güner'in ailesinde hemen hemen herkes müzikle iç içe ve evin her köşesinde bir müzik aleti olduğu için müzik konusunda bilgili bir şekilde profesyonel hayata atıldı. İlkokulda okul korosu ve orkestrasında solistlik yapan Güner, lise döneminde ses eğitimi aldı ve kendini geliştirmeye hızla devam etti. Okul bittikten hemen sonra 2007-2008 yılları arası tiyatro eğitimi aldı ve çeşitli tiyatro gruplarında yer aldı.

Esra Güner, Türkiye’nin büyük tiyatro ustalarıyla ('İnsan Oğlu İnsan' Ali Erdoğan, 'Uyan Uyan Gazi Kemal' Tuncay Özinel) sahne aldı. Tiyatro ve müzik ona sahnede güçlü bir duruş sağladı ve ikisini bir arada sürdürmeye devam etti. 2010 yılında 90’lı yılların ünlü ismi “Ah Canım Ahmet” ile beraber çalışma fırsatı buldu ve 2010 yılında çıkan 'metropol' albümünde “Buruk Veda” adlı şarkıyı "Ah Canım Ahmet"le seslendirdi. 2011 yılında erkek kardeşinin müzik albüm çalışmlarında kendisine sesiyle destek verdi, bu albüm “Yakup Güner - Oyuncak” etiketiyle raflarda yerini alırken Esra Güner “Yanmasak” isimli parçada düet yaptı.

Sanatçı daha sonra çeşitli reklam jingle ve televizyon program orkestralarında vokal yaptı. Olgunlaşma dönemini bitirdiğini düşünen sanatçı 2012 yılında Redbox grubunu kurdu. Bu grup güçlü kadrosu, müzik geçmişleri ve sahne performanslarıyla göz doldurmaya, beğeniler kazanmaya devam ediyor. Sanatçı bu grubun solisti olarak müzik hayatına devam etmekte ve özgürce şarkılarını söylemekte…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT