Eşref Vakti

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 28 Ocak 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Ücret: Tam: 25,00 TL, Öğrenci: 20,00 TL - Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Romeo Juliet İstanbul

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Oca 28, 2011

EŞREF VAKTİ için geri sayım başladı…

Fatih Ahıskalı ve Bekir Ünlüataer tarafından kurulan ve Türk Müziğine yeni bir soluk getirecek olan Eşref Vakti müzik grubunun ilk albümü için geri sayım başladı.

1997 yılından bu yana Yeni Türkü ve Sezen Aksu ile yaptığı sahne çalışmalarıyla ön plana çıkan ünlü müzisyen Fatih Ahıskalı, bir dünya markası olan Godin firmasıyla birlikte tasarladığı ve 2011 Mart ayından itibaren 65 ülkede birden satışa sunulacak olan “MultiOud” isimli enstrümanla ve düzenlemeleri ile Eşref Vakti albümüne renk katıyor.

Beyaz Show’da seslendirdiği Kalamış şarkısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken, genç neslin en iyi Türk Müziği solistlerinden Bekir Ünlüataer de sesi ile gruba hayat veriyor. Birbirinden keyifli 11 parçanın yer aldığı albümde, sözü ve müziği Fatih Ahıskalı’ya ait olan “Tekirdağın Üzümü” ve “Hasanım” isimli parçalar ön plana çıkarken, “Yanıyom Ölüyom” isimli Sezen Aksu bestesi dikkat çekiyor. Ayrıca Yunan müziğinin duayenlerinden Manos Loizos, Apostolos Kaldaras ve Thanasis Polikandriotis’e ait 3 eser Eşref Vakti’nde yepyeni bir Türk Müziği anlayışıyla fark yaratıyor.

Yapımcılığını Naci Bayşu’nun üstlendiği ve grup ile aynı ismi taşıyan Eşref Vakti müzik albümü Bay Müzik Üretim etiketi ile 15 Ocak tarihinden itibaren tüm müzik marketlerde yerini alıyor. Grubun albüm tanıtım Konseri ise sanat ve sosyete dünyasının ünlü simalarının da katılımı ile 28 Ocak Cuma akşamı saat 22:00’de Beyoğlu’nun gözde eğlence mekanlarından Romeo Juliet’te gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT