Ezgi Aktan

Tarihler: 18 Nisan 2016 Pazartesi ~ 18 Nisan 2016 Pazartesi 18 Nisan 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2016 ~ Nis 18, 2016
Ezgi Aktan, 18 Nisan'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alacak.

22 Ocak 1988'de dünyaya gelen Ezgi Aktan, çocukluğunu Yalova'da geçirmiştir. Ortaokul ve lise yıllarında çeşitli korolarda, arkadaşlarıyla kurdukları müzik gruplarında şarkı söylemeye başlasa da ilk gerçek sahne deneyimleri ve müzikle profesyonel ilişkisi 2006 yılında İstanbul'a geldikten sonra başlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nde okumaya başlayan Ezgi Aktan, aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü'nün Müzik Birimi'nde etnik müzik üzerine çalışmalara başlamıştır. 

Dört yıl boyunca farklı dil ve formlarda şarkılar söylemeyi denerken aynı zamanda müzik teorisi derslerine katılmış ve özellikle Rum/Balkan müzikleri üzerine çalışmıştır. Ayrıca eski rembetiko taş plak kayıtlarını baz alarak sesini ve gırtlağını o yönde geliştirmek üzerine yoğunlaşmıştır. Yine aynı yıllarda ilk stüdyo deneyimlerini Gayda İstanbul, Kardeş Türküler (Çocuk Haklı albümü) ve Ayşenur Kolivar'ın albümlerinde yapmış olduğu geri vokallerle edinmiş ve bu sanatçılara çeşitli konserlerde geri vokalist olarak eşlik etmiştir. 

2010 yılında bir araştırma şirketinde "beyaz yakalı" hayatının başlamasıyla sahneye bir süre ara verse de çeşitli reklam jingle'ları seslendirmiştir. Bu süreç Ezgi Aktan için gerçekten ne istediğini bulmaya çalışma, müzikle ilişkisini daha sağlam ve daha öznel bir zemine oturtma anlamında büyük önem taşımaktadır, kendi şarkılarını yazmaya da bu dönemde başlamıştır. 2013'te yolunun Jehan Barbur'la kesişmesi, onun güzel arkadaşlığı, yönlendirmesi ve cesaretlendirmesi sayesinde kendi albümünü yapma fikri ile çalışmalara başlamıştır. Bu çalışmaların ürünü olan ve kendi şarkılarından oluşan ilk albümü "İyi ki" 2016 yılı ocak ayında Ada Müzik'ten çıkmıştır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT