F.U.N.

Tarihler: 29 Ekim 2005 Cumartesi ~ 29 Ekim 2005 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL / 15 YTL (öğrenci)

Nereden Alınır: Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2005 ~ Eki 29, 2005
29 Ekim, Cumartesi 22:00
F.U.N.
Headman (Relish Records, Berlin)
Fetisch (Gigolo, Eskimo, Berlin)
Onur Özer (Vakant, Freude am Tanzen)
Visuals by Artificial Eye

Bir yanda, kendi albümleriyle olduğu kadar Franz Ferdinand, Annie, Mylo, Radio 4, Scissor Sisters, The Rapture, Télépopmusik ve Yello gibi büyük isimlere hazırladığı remikslerle haklı bir başarı yakalamış Headman, diğer yanda da Terranova ve Lotterboys’la müzik alışkanlıklarımızı zorlayan ve Gigolo Records’un ilerlemesinde büyük rol oynamış Fetisch.
Gecenin ev sahibi ise Onur Özer.
Uzun bir gece olacak!

Robi Insinna aka Headman (Relish Records, Berlin)
DJ, sanatçı ve prodüktör kimliklerine sahip olan Robi Insinna’nın projesi Headman şu ana dek 3 EP ve “It Rough” adında bir albüm yayınladı. ”It Rough” Jockey Slut Magazine’in Kasım 2001 sayısında ayın albümüne aday gösterildi. Aynı isimli parçanın vokal versiyonu (12”liğindeki muhteşem Chicken Lips re-work’ü ile) 2003’te tüm dünyada büyük yankı uyandırarak çok önemli bir dans hiti haline geldi. “Muzik” dergisi albüm hakkında “old skool bir stile sahip olsa da muhtemelen bu sene dinleyeceğiniz en taze kayıt” yorumunu yaptı. 2004’ün başında “So Now/So Then” yine Jockey Slut Magazine tarafından ayın single’ı seçildi.

Headman sabırsızlıkla beklenen ve 2005 sonlarında yayınlanacak 2.albümü için daha fazla vokalistle birlikte çalıştı: Tara (“It Rough”daki vokallerin de sahibi), Steph Dewaele (Soulwax, 2Many DJs), Ed Laliq ve diğerleri. “Face” dergisi albüm için “bütün post-electroclash soundunu birleştirebilecek kayıt” yorumunu getirdi.

Bunların ötesinde Headman’in geçtiğimiz birkaç yılın en etkileyici remikslerinden bazılarında da imzası var. İlk remikslerinden biri olan Seelenluft’un “Manila”sına yaptığı remiks “Dazed and Confused” tarafından bahar 2002 sayısında ayın single’ı seçildi ve parça çeşitli toplama albümlerde yer aldı. 2003 ve 2004 ‘te Headman birbirinden çok farklı isimler için remikslerdeki ustalığını konuşturdu. Sayılacak isimlerden bazıları ise; Franz Ferdinand, Annie, Mylo, Radio 4, Scissor Sisters, The Rapture, Télépopmusik, Yello, CutCopy. Unutmadan, Headman’in 2004 yılında piyasaya sürdüğü “Dance Modern” ise mutlaka ednilmesi gereken toplama miks albümler arasında en üst sırada.

Fetisch (Gigolo, Eskimo, Berlin)
Berlin doğumlu Fetisch 16 yaşındayken Amerikan hip-hop’ını keşfetmesinin etkisiyle New York’a taşınmak üzere evini terketti. Fetisch sonraki birkaç sene Tunnel, Danceteria ve Palladuim gibi önemli kulüplerde çalarak New York’ta DJ olarak isim yaparken bir yandan da prodüksiyon işleriyle uğraştı. Londra’ya yaptığı yolculuklar ileride müzikal kimliğini şekillendirecek olan Stereo MC’ s gibileriyle birlikte çalışmasını sağladı. 90’ların ortasında Berlin’e dönmesiyle Terranova’yı kurdu. Terranova Compost ve R&S ‘ten çıkan albümlerinin yanında çeşitli toplamalarda ve !K7 ile Ministry of Sound’un mix albümlerinde yer alır.Fetisch’in Gigolo Records’ tan çıkan Cosmonauts of Innerspace adında bir yan projesi de vardır. Fischerspooner, Ennio Morricone gibi farklı isimlere yaptığı remikslerin yanında filmler için de müzik yapan Fetisch 2004 sonunda elektro-funky bir punk-rock grubu olan Lotterboys’u kurdu. Belçika’lı önemli plak şirketi Eskimo’dan çıkan ilk kayıtları Heroin Avrupalı DJ’ lerin playlistlerinin favorileri arasına girdi.
Fetisch şu aralar kimi zaman Lotterboys’la canlı çalarak kimi zaman da DJ olarak dünyayı turluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT