Farklı Yorumuyla Manuş Baba Palladium Ataşehir’de

Farklı Yorumuyla Manuş Baba Palladium Ataşehir’de

Tarihler: 16 Nisan 2016 Cumartesi ~ 16 Nisan 2016 Cumartesi 19:00

Yer: Palladium Ataşehir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2016 ~ Nis 16, 2016

JLL Türkiye tarafından yönetilen ve Anadolu yakasının en prestjli alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, ‘Music On The Bridge’ konserlerine Manuş Baba’yla devam ediyor. Yaptığı cover’larla şarkıyı adeta yeniden yaratan Manuş Baba, kendi besteleriyle de günümüze, eskide kalmış ama özlem duyduğumuz duyguları getiriyor. Kalbe dokunan sesi ve yorumuyla Manuş Baba 16 Nisan’da Palladium Ataşehir’de sahne alıyor.

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezi Palladium Ataşehir ‘Music On The Bridge’ konserleriyle farklı tarzları, iyi müziği ziyaretçileriyle paylaşmaya devam ediyor. ‘Music On The Bridge’ konserleri 16 Nisan Cumartesi, 19.00’da Manuş Baba’yla devam ediyor.

Nazan Öncel’in şarkılarından, Ahmed Arif’in dizelerine kadar yaptığı cover’larla ve kendi besteleriyle tanınan Manuş Baba’nın müziği kimilerine göre ‘orjinalinden bile daha güzel’ olarak nitelendiriliyor. Naif ve içten tarzıyla dinleyeni kalbinden yakalıyor, cover’larıyla ‘eski bilinen’e ‘yeni bir yorum’ katıyor.

Palladium Ataşehir, değişik bir yorum ve iyi müzik dinlemek isteyen tüm ziyaretçileri, nostaljik bir havası ve kendine has, özgün bir tarzı olan Manuş Baba konserine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT