Fatih Erkoç Featuring Kerem Görsev Trio

Tarihler: 20 Mart 2009 Cuma ~ 21 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: JC`s İstanbul Jazz Center

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve JC`s Gişe

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sokak No.10 Ortaköy (Radisson Sas Oteli Kompleksi) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2009 ~ Mar 21, 2009
Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio İstanbul Jazz Center’da...
20-21 Mart 2009 Cuma / Saat: 21:30
Caz vokalinde ses rengiyle dikkat çeken ve başarılı bir multi enstrümantalist olan Fatih Erkoç, Kerem Görsev Trio ile birlikte, Garanti Caz Yeşili kapsamında, 20 ve 21 Mart 2009 tarihinde JC’s’de konser verecek. Cazseverler, yüksek ritimli gecelerde, vokalde Fatih Erkoç, piyanoda Kerem Görsev, basta Kağan Yıldız ve davulda Emre Katari’nin performansını dinleyecek. Sanatçılar, yakında birlikte yayınlayacakları DVD ve CD’de yer alacak, Erkoç’un bestelediği “True To You”, “The Lady From Istanbul” gibi parçaları da seslendirecek.

Fatih Erkoç, müzik yaşamına İstanbul Belediye Konservatuarı`nda başladı. 7 yıl süren trombon, piyano ve kontrbas eğitiminden sonra, dönemin gözde orkestralarından İstanbul Gelişim’de çalmaya başlayan Erkoç, kısa bir süre trombon sanatçısı olarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası`nda da çalıştı. İskandinavya’daki çeşitli orkestralarda; trombon, flüt, gitar, bas gitar, keman, saksofon, trompet ve ud gibi enstrümanları çalan Erkoç, TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ile birçok konseri gerçekleştirdi. Çeşitli radyo ve televizyon programlarına katılan müzisyen, İtalya, Fransa, Finlandiya, Hollanda ve Amerika`da caz festivallerinde performansını sergiledi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT