Fatih Erkoç

Tarihler: 04 Şubat 2012 Cumartesi ~ 04 Şubat 2012 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam 67.00 TL-Öğrenci 47.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, tiyatro gişesi

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozzy AVM. Kat:2 Kozyatağı İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2012 ~ Şub 4, 2012

Fatih Erkoç, ud sanatçısı babası Hasan Erkoç'un 3 yaşındayken kendisine bir keman hediye etmesiyle müziğe erken yaşta başlayanlardan.

1965 yılında İstanbul Belediyesi Konservatuarı'na girdi, burada 7 sene trambon, piyano ve kontrbas eğitimi aldı ama mezun olmadan o dönemin en gözde orkestralarından İstanbul Gelişim Orkestrası ile çalışmaya başladı ve "Nihayet" adını verdiği albümü çıkardı. Askerlikten sonraki 11 yılını Norveç'de geçiren Erkoç, İskandinavya'daki çeşitli orkestralarda; trombon, flüt, gitar, bas gitar, keman, saksofon, trompet ve ud gibi enstrümanlarıyla yer aldı.

Türkiye'ye döndükten sonra 1986 ve 1989 yıllarında Altın Güvercin Şarkı Yarışması'nda söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan parçalarla iki kez birincilik ödülüne layık görüldü.

6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ile bir çok caz konseri gerçekleştiren, radyo ve televizyon programlarına katılan müzisyen, ayrıca İtalya, Fransa, Finlandiya, Hollanda ve Amerika'da caz festivallerine de katıldı.

Stüdyo çalışmalarına uzun bir süre ara veren Fatih Erkoç, 2010'da Kerem Görsev Trio ile birçok caz standardının yer aldığı canlı performans DVD'sini yayınladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT