Ferhan - Derya Şensoy Dj Performans

Tarihler: 22 Kasım 2013 Cuma ~ 22 Kasım 2013 Cuma 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 30 TL Kapıda 35 TL

Nereden Alınır: www.sosyotix.com ve Mekan Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2013 ~ Kas 22, 2013

Gold’N Rock’ın yeni yıldızları Ferhan ve Derya Şensoy Kardeşler…

Yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan Gold’N Rock, popüler yüzlerin katılımıyla devam ediyor. Gold’N Rock’ın yeni etkinliğinde oyuncu kardeşler Ferhan ve Derya Şensoy, müziğin başında olacak!...

Birbirinin en yakin arkadaşı olan Şensoy kardeşlerin ilişkilerinde müziğin önemli bir yeri var. Yıllardır evde sevdikleri şarkıları birlikte dinleyip, dans ederek büyüyen Ferhan ve Derya Şensoy şimdi oyuncu oldu ve bir geceliğine DJ olmak onları en az meslekleri kadar heyecanlandırıyor. Ferhan ve Derya Şensoy, yıllardır birlikte eğlendikleri şarkıları simdi Roxy'ye gelen dostlarıyla paylaşacak.

Gold’N Rock’ta bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk, Gonca Vuslateri ile Keremcem’in performans sergiledi.

1994 yılında kapılarını açan, canlı performans, disko ve konsept gecelerle kitleleri buluşturan, hafta sonu partileriyle çok konuşulan, farklı tarzıyla örnek oluşturan Roxy tam 20 yıldır sevilen eğlence mekanı olma özelliğini koruyor. Roxy’nin yenilikçi etkinliklerinden Gold’N Rock bu sezon da kaldığı yerden kesintisiz devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT