Ferhat Albayrak 20 Years

Tarihler: 24 Eylül 2016 Cumartesi ~ 24 Eylül 2016 Cumartesi 24 Eylül 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Erken Dönem Avantajlı Fiyatı 34.00-TLNormal Dönem Fiyatı 45.00-TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2016 ~ Eyl 24, 2016
Ülkemiz techno sahnesinin en önemli temsilcisi Ferhat Albayrak, DJ’lik kariyerinin 20. yılını, garajistanbul’da çok özel bir parti ile kutluyor.

Sahibi olduğu Jeton Records’un belli başlı temsilcileri Tom Hades, Tomy DeClerque ve Atesh K’nın, Ferhat Albayrak ile performans göstereceği bu gece, diğerlerinden farklı olacak.

Ferhat Albayrak
1996 Eylül ayında Beyoğlu’da “Next” adlı club’te profesyonel kariyerine başlayan, o günden bugüne kadar Türkiye’nin bütün büyük festival ve kulüplerinde performans gösteren Ferhat Albayrak, 2008 yılında kendi prodüksiyonlarını yapmaya başladıktan sonra uluslararası arenada tanınmaya ve dünyanın önde gelen kulüplerinde performans göstermeye başladı. Bunların en önemlisi kuşkusuz “Dünyanın En İyi Kulübü” ödülünü son yıllardır kimseye bırakmayan Space Ibiza’da Carl Cox’un gecelerinde 2 farklı tarihte gösterdiği performanslar oldu.
FG 93.7 Radyodaki programı, her cumartesi akşamı 14 yıldır kesintisiz yayınlanmaktadır.

Tom Hades
Belçika’nın ihraç ettiği en önemli yeteneklerden biri olan Tom Hades, performans gösterdiği “Nature One”, “I Love Techno” gibi onlarca festivalin yanı sıra, beraber uzun süre prodüksiyon yaptığı Marco Bailey ile sayısız hite imza attı. Kendi plak şirketi Rhythm Convert(ed)’ı da en aranan plak şirketlerinden biri haline getiren Tom Hades, Jeton Records’un da önemli sanatçılarından biri. 

Tomy DeClerque
Slovenya’nın UMEK ile beraber yetiştirdiği en önemli dans müzik figürü olan Tomy DeClerque, Türkiye’deki ilk performansını Ferhat Albayrak için yapacak. Studio’daki eşsiz tarzı sayesinde Intec Digital, BluFin, Phobiq, 1605 gibi kült label’lardan çıkardığı parçalar ile hatırı sayılır bir yer elde eden Tomy’nin DJ’liği de en az prodüksiyonları kadar sıra dışı. Teknolojiyi her zaman yakından takip eden Tomy DeClerque’in, endüstrinin en önemli dergisi Future Music’te de prodüksiyon teknikleri ile ilgili özel bir röportajı yayınlandı.

Atesh K.
Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs’ın en yetenekli DJ/Prodüktörü Atesh K., Ferhat Albayrak için garajistanbul sahnesinde olacak. Sahip olduğu Regular Beats’den çıkardığı parçalar ile başta Richie Hawtin, Nicole Moudaber olmak üzere A-List sanatçıların dikkatini çeken ve playlist’lerine giren Atesh K., Kıbrıs’taki elektronik müzik kültürünün de gelişmesi için en çok çaba sarf eden sanatçılardan biri. Jeton Records’dan çıkardığı her parça büyük beğeni toplayan Atesh K., size analog ritimler vadediyor.

Ülkemizin dans müzik kültürü için önemli bir kutlama olacak bu özel geceyi kaçırmayın.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Kapı açılış:22:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT