Feridun Düzağaç

Feridun Düzağaç

Tarihler: 09 Ocak 2017 Pazartesi ~ 09 Ocak 2017 Pazartesi 10 Ocak 2017 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 75.00 TL 2. Kategori - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2017 ~ Oca 9, 2017
Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleşen Vestel #gururlayerli konserleri, pop-rock sahnemizin başarılı şarkıcı-şarkı sözü yazarlarından Feridun Düzağaç’ı 10 Ocak’ta Zorlu PSM sahnesinde ağırlıyor.

Müzik hayatına üniversite yıllarında başlayan Feridun Düzağaç, ilk kez Mersin'de Tını grubunun solisti olarak şarkı söyledi. Düzağaç, grubun solistliğini üstlenirken günümüzde alametifarikalarından biri olarak anılan şarkı sözü yazarı kimliğini de geliştirmeye başladı. Özdemir Asaf’ın Lavinya’sına yaptığı ilk bestesi, özel radyoların ilk dönemlerinde yayınlandı. Şarkı, Ferdi Tayfur - Emmoğlu’nun ardından ulusal radyoda en çok istek alan ikinci şarkı olma başarısını gösterdi. Öğrenci İndirimi isimli Tını demosu, 1993 yılında Ada Müzik etiketiyle yayınlandı. 

Feridun Düzağaç’ın solo kariyeri, 1997 yılında yayınlanan Beni Rahatta Dinleyin isimli albümle başlangıcını yaptı. Farkını hemen belli eden, Feridun Düzağaç imzalı özgün ve samimi şarkı sözlerine sahip şarkıların yer aldığı albümü, 1998 yılında Köprüden Önce Son Çıkış albümü izledi. 2001 çıkışlı © Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir, Feridun Düzağaç’ın kariyerindeki en başarılı albümlerden biriydi. 
Giderek daha da olgunlaşan, modern şehir hayatının içinde yaşayan insanların kendi hikayeleriyle özdeşleşen hikayelere yer veren Feridun Düzağaç şarkıları; 2003’te Orijinal Altyazılı, 2005’te Bir Devam Filmi / Siyah Beyaz Türkçe Dublaj, 2007’de Uykusuza Masallar, 2010’da FD7, 2013’te Flu ve 2015’te Başka albümleriyle müzik dinleyicileri için çok özel bir yere sahip oldu. Feridun Düzağaç, şarkılarının birçoğunu kendisine büyük bir ilham kaynağı olan Bozcaada’da yazdı. 

Beni Bırakma, Alev Alev, Kül, FD, Düşler Sokağı ve Boş Ders Şarkısı gibi unutulmaz Feridun Düzağaç şarkıları, 10 Ocak’ta Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında gerçekleşecek konserde müzikseverlerle buluşacak!

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- %20 Öğrenci indirimi uygulanmaktadır.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT