Festival Genç Solistini Sunar

Tarihler: 10 Haziran 2013 Pazartesi ~ 10 Haziran 2013 Pazartesi 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL (Tam) 2. Kategori - 17.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2013 ~ Haz 10, 2013

Festival Genç Solistini Sunar
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası
10.06.2013
Süreyya Operası

Ramiz Malik Aslanov: Şef 
Solist ulusal seçme ile belirlenecektir.
Program ulusal seçmenin sonucunda açıklanacaktır.

Festival geçtiğimiz yıl, ülke çapında genç yeteneklerimizi keşfetmek ve teşvik etmek üzere başlattığı “İstanbul Müzik Festivali Genç Solistini Arıyor” adlı projeyi bu yıl da hız kesmeden sürdürüyor ve bu kez viyolonsel dalında bir genç solist arıyor. Bu proje müzikseverlere yeni yetenekler keşfetmenin hazzını yaşatırken, gençlere de ulusal ve uluslararası düzeyde tanınma yolunda eşsiz bir fırsat sağlıyor. Ülkemizin çeşitli konservatuarlarından öğrencilerin katılımıyla yapılacak seçmeler sonucunda belirlenecek genç solistin kariyerinde bir dönüm noktası oluşturacak olan bu deneyime siz de tanıklık etmek istemez misiniz? Bu konserde sadece solistiyle değil orkestrasıyla da sahne gençlerin olacak. Ülkemizde olduğu kadar yurtdışında da başarılı konserler veren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası, müzik direktörü Ramiz Malik Aslanov yönetiminde genç soliste eşlik edecek. Çoğunluğunu konservatuar öğrencilerinin oluşturduğu ve akademik kadronun da destek verdiği orkestra bugüne kadar Beethovenfest dahil, Avrupa’nın pek çok saygın festivaline konuk oldu; Fransa’daki Uluslararası Üniversiteler Müzik Festivali’nde ayakta alkışlandı. Bu yıl yeni bir yeteneğimizi keşfetme heyecanımıza ve gençleri destekleme misyonumuza ortak olun. Süreyya Operası’nın etkileyici atmosferinde gerçekleşecek bu konser sadece enerjisiyle bile mutluluk ve umut verecek. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi ve Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’na değerli işbirliği için teşekkür ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT