Fettah Can

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Balans Cadde

Ücret: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Balans Cadde

Adres: Bağdat Cad. No:294 / 1/2 Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 369 22 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Besteleriyle hem sanatçıların hem de müzik severlerin gönlünde taht kuran Fettah Can, farklı yorumu ve tarzıyla kendi albümünü satışa sundu.

Fettah Can; Hande Yener,Gülben Ergen, Levent Yüksel, Nilüfer, Ebru Gündeş ve daha bir çok sanatçıya verdiği 250`den fazla besteyle tanınıyor.

Yaklaşık 15 senedir besteci kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Fettah Can sonunda kendi albümü için kolları sıvadı. Sezen Aksu, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Murat Boz ve daha bir çok sanatçı ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandırdı ve bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu. Ve şimdi yorumcu kimliğiyle karşımızda. Fettah Can, kendi şarkılarından oluşan albümünden önce ``HAZİNE`` ismini taşıyan şarkısıyla geçtiğimiz yaz bizlere albümden ipuçları verdi.

HAZİNE, albüme de adını veren şarkı oldu. 10 şarkıdan oluşan albümün tüm söz ve müzikleri tabi ki Fettah Can`a ait. Sezen Aksu, Alper Narman ve Fettah Can`ın birlikte yazdıkları ve bir zamanlar Türkiye`de yeri yerinden oynatan şarkı ARMAĞAN` da bu albümde. Sahibinin sesinden dinleyeceğimiz iki sürpriz şarkı daha var, bunlardan biri Alper Narman`la birlikte yazdıkları ve Emel`in daha önce okumuş olduğu ARA ARA bambaşka bir lezzetle sevenlerine sunuluyor. Bir diğeri ise ilk İzel`den dinlediğimiz ve yine bir kült olma yolunda ilerleyen IŞIKLI YOL.

Arajmanların Fettah Can, Serkan Ölçer ve Cem İyibardakçı`ya ait olan şarkıların mixi Çağrı Kodamanoğlu, Mastering ise Çağlar Türkmen tarafından yapıldı.

Prodüksyonu Cf Müzik tarafından üstlenilen albümün prodüktörlüğünü Cansu Kurtcu ve Fettah Can birlikte yaptılar. Yapımda Europian Records, Yapımcı Acar Acabey imzası taşıyan albüm artık müzik marketlerde yerini aldı.

uyarılar
18 Yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Bilet fiyatına 1 yerli içecek dahildir. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Bilet alan müşterilerimizin 0216 369 22 57 ve 0507 338 34 01 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT