FG Private / DJ Sneak

Tarihler: 23 Şubat 2007 Cuma ~ 23 Şubat 2007 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Sirkeci Garı

Ücret: 75 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Etkinlik akşamı kapıdan

Adres: Sirkeci Tren Garı, Eminönü Eminönü İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2007 ~ Şub 23, 2007
FG Private / DJ Sneak
23 Şubat Cuma Saat 22:00

Carlos Sosa aka DJ Sneak Salsadan Latin orkestralarına ilk müzikal deneyimlerini edindiği Puerto Rico`dan Chicago`ya taşınması ile ilhamını şehrin zengin müzikal geçmişi ve underground house`dan almaya başladı. Graffitici olarak hayattını sürdürdüğü bu dönem sanatçıya hem Sneak takma adını hem de müzik endüstrisinde geniş bir çevreyi kazandırdı.
Yerel kulüplerde çalarak başladığı DJ kariyeriyle tatmin olmayan Sneak ağırlığı prodüksiyona vererek bağımsız plak şirketi Defiant Records`u kurdu. Cajual ve Relief Records`ın sahibi Green Velvet`tan Cajmere ile tanışması sonrasında bu labellardan yayınlanan parçaları Sneak`e uluslararası bir kariyer sağladı.
90`ların ortasında Sneak`in yarattığı yeni sound, ilham verici sesler ve duyulmamış ritmlerle house müzikte adeta bir devrim yarattı. Sneak`in imzası haline gelen disko filtresinden geçmiş funky house groove`ları Daft Punk, Basement Jaxx ve Armand van Helden gibi sayısız ismin müziğini etkiledi. Kısa sürede klasikleşen "You can`t hide from your bud" Chicago underground müziğinin tanımını yeniden yaparken dünya çapında yeteneklerle çalışmaya devam eden Sneak remiks tekniklerini de mükemmelleştirdi. Ağır bas ve ritmlerde donattığı ve hepsi büyük ilgiyle karşılaşan remiksleri arasında orijinalleri Justin Timberlake, Everything But the Girl ve The Avalanches gibi isimlere ait parçalar bulunuyor.
Geçen yıllar içinde dünyanın en iyi kulüplerinde ve eventlerinde çalan bir DJ haline gelen Sneak dans müziğinin Kabe`si olarak tanımlanan Ibiza`nın da sürekli ziyaretçisi haline gelerek Ministry of Sound`dan Miss Moneypennys`e en iyi İngiliz prodüksiyon şirketlerinin düzenlediği partilerde çaldı.
Creamfields, T in the Park gibi Britanya`nın favori yaz festivallerinde çalan DJ/prodüktör ses sistemlerine acımadan kitleleri eğlencenin doruğuna taşırken prodüksiyonları ve müzikal stili ile dünyanın en iyi 100 DJ`inden biri olarak gösteriliyordu. Chicago tarzı house parçaları ve tribal Latin Beat`lerinden, retro klasik ve melodik ritimlerin disko filtresinden geçmiş yorumlarına kadar Sneak`in tarzı her zaman dinamizmini korudu.

2001 sonbaharında Magnetic Recordings isimli yeni bir label kuran Sneak "Housekeepin" albümü ve miks toplamalarını buradan yayınlamasının yanında yeni yetenekleri de müzik dünyası ile tanıştımaya başladı. Chicago House`ın gelişimi için mücadele veren Sneak elektronik müziğin devrimi ve yarının sound`unun yaratılmasında büyük rol oynadı.
Sneak 2005 senesinde Om Records için yapılan "House of Om" serisinin ilk toplamasını mikslerken Ministiry of Sound`dan da "Sessions" serisi için double bir miks albümü yapması teklifini aldı. Daft Punk`ın "Digital Love" hit`inin de yaratıcılarından biri olarak bilinen Sneak Londra Ministry of Sound`da da "Sneak Beats" gecelerinde ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Uzun yıllardır büyük bir merakla beklenen DJ Sneak, "FG Private" gecesinin konuğu olarak ülkemizde ilk kez Sirkeci Tren Garı`nın büyüleyici atmosferinde sahne alacak. Bu özel gece için sadece 100 adet bilet satışa sunulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT