Fiesta Latina

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi 18 Kasım 2017 15:00

Yer: Life Park

Ücret: VIP LOUNGE - 225.00 TL Ayakta - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 18, 2017
İstanbul'un artık bir Latin şenliği var.

Fiesta Latina bütün neşesiyle 18 Kasım Cumartesi günü Lifepark Cam Bahçe'de

Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars /Cuban Bands /  Istanbul School of Samba / Dans Workshopları / Latin Yemek lezzetleri satış standları eşliğinde İstanbul’da Latin esintisi… 

Fiesta Latina bütün enerjisiyle Lifepark içinde bulunan kapalı alan Cambahçe'de gerçekleşecek.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Kübalı müzik gruplarının yanı sıra dans workshopları ve Latin Amerika Mutfağı’nın lezzetli yemekleri eşliğinde gerçekleşecek bir latin şenliğine hazır olun…

Başlangıcından bu yana, her sene yoğun ilgi gösterilen ve binlerce  kişilik katılımla gerçekleşen Carnaval Latino, bu sene FIESTA LATINA ismiyle bir şölene dönüşüyor. 

Meksika, Küba, Kosta Rika ve Guatemala büyükelçiliklerinin de tanıtım desteği ve aktiviteleriyle renkledireceği FIESTA LATINA birbirinden eğlenceli isimlere ev sahipliği yapıyor. 

Türkiye'ye Latin müziği sevdiren neşeli müzik insanı Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars  festivalde sahne alacak.Renkli karakterleri ve durmadan dans ettiren temposuyla Kübalı dansçılar da gün boyunca festivalde sahne alacaklar.

Türkiye`nin en dinamik en eğlenceli samba perküsyon grubu `Istanbul School of Samba`da Rio Karvanalını Fiesta Latina`da sahneye taşıyor olacak.

FIESTA LATINA'da  aynı zamanda dans okullarının latin dans gösterilerini izleyebilir, atölyelere katılarak latin danslarını öğrenebilir ve Latin Amerika mutfağının lezzetli yemeklerini tadabilirsiniz. 

Siz de Latin müziğinin neşeli dünyasına eşlik etmek, gün boyu dans etmek ve eğlenmek istiyorsanız FIESTA LATINA'da yerinizi alın. 


Vip Lounge'da sınırsız ikram ve Latin Mutfağından Finger& Food özel ikramlar yer almaktadır.Bu alanda ayrıca Lounge koltukları ve bistro sehpalar yer almaktadır.


Fiesta Latina Programı

17.00 Açılış
17:00 - 19:00 Latin Dans Workshoplaıi ve Atölyeler 
19:00  Istanbul School of Samba
20.00  Cuban Bands
21.00  Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars

- Tüm yaş grupları ücrete tabidir.- Etkinlikte oturma düzeni yoktur.- Pdf bilet uygulaması vardır. Lütfen biletlerinizin çıktısını almayı unutmayınız.- Vip Lounge'da sınırsız ikram ve Latin Mutfağından Finger& Food özel ikramlar yer almaktadır.Bu alanda ayrıca Lounge koltukları ve bistro sehpalar yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT