Fischerspooner

Tarihler: 17 Ocak 2009 Cumartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 39,50 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No:1 Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2009 ~ Oca 17, 2009

J&B Start A Party @ Otto Santral powered by Fischerspooner Dj Set

J&B Start a Party serisi New-York’lu Electro - Clash Topluluğu Fischerspooner’in nadir DJ setiyle Otto Santral’de devam ediyor…

Dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B, 17 Ocak Cumartesi günü J&B Start a Party partilerinin yeni adresi Otto Santral’de devam ediyor. Pop-art akımının en önemli temsilcilerinden Fischerspooner akıllardan uzun süre silinmeyecek DJ setiyle Otto Santral’de sahne alıyor. Kapıların 23:00’de açılacağı gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.
Eşsiz bir mekan, mükemmel bir müzik ve yakın dostlar Otto Santral’de bir araya gelecek ve J&B ile bu mekan eşsiz bir parti alanına dönüşecek.

J&B, “Start A Party” sloganı ve eğlencenin sembolü “Disko topu” ile “Sıra dışı bir mekan, güzel bir müzik ve yakın dostları bir araya getirin ve o anı bir partiye dönüştürün” mesajını veriyor. J&B’nin kampanyası Diageo’nun dünya çapında uyguladığı “Alkolü Sorumlulukla Tüketin” sosyal sorumluluk kampanyası doğrultusunda, her uygulamada olduğu gibi belli mesajlar taşıyor. “Bir partiyi lütfen sorumlulukla başlatın ve sorumlulukla bitirin” mesajı kampanyanın tüm iletişim materyallerinde ve ilanlarında yer alıyor.

Fischerspooner
Warren Fischer ve Casey Spooner ikilisinden oluşan Fischerspooner; müzik, sanat, dans, moda, film ve kabarenin, alışılmışın ötesinde harmanlandığı bir performans topluluğudur. Bu zorlu kavramsal misyon onları yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya iterken, öte yandan çıkardıkları iki başarılı albüm; ‘#1’ ve ‘Odyssey’ listelerde uzun süre yer etmiş electro-pop klasikleri olarak müzik tarihine geçmiştir.
Doksanlı yılların ortalarında, Chicago’da, The School of the Art Institute’da, ortak proje hazırlarken tanışan ikili daha sonra New York’da kendilerini bambaşka işler yaparken buldu. Warren reklam videolarını yönetirken, Casey, Doorika tiyatrosu ile çalışmaya başladı. Bu yıllarda birbirlerinden bağımsız olarak üretmeye devam eden ikili, yeni çağın getirdiği prodüksiyon anlayışını ve sahne performansını yeniden ele alırken birbirleri ile çok iyi örtüşen iki farklı anlayışı ‘Fischerspooner’ adı altında birleştirdi.Özellikle Warren Fischer’ın klasik müzik eğitimi ve kısa süreli rock grubu deneyimi, Casey Spooner’ın performansı ile bir araya gelince, gerçek anlamıyla ‘müzikal kabare’ deneyimi dinleyicilerini beklemeye başladı.

Birkaç ‘white label’ plak çıkardıktan sonra, ilk olarak DJ Hell’in dikkatini çeken Fischerspooner, WMF Berlin ve New York’un ünlü mekânı Pyramid Club’da sergiledikleri performanslarla, hem dinleyicilerin hem de basının ilgi odağı oldu. İngiltere Top 40’a giren ‘Emerge’ ile kendilerini Top Of The Pops’da bulan ikili çok geçmeden masif plak şirketi Capitol Records ile plak anlaşması imzaladı. Avrupa ve A.B.D.’yi turlayarak geçen birkaç senenin ardından ‘Odyssey’ için çalışmalara başlayan Fischerspooner, bu aşamada ünlü prodüktörler Tony Hoffer (Beck, Air) ve Mirwais (Madonna).ile çalıştı. Albümle eş zamanlı ortaya çıkacak sahne şovu işini bizzat yürüten Casey Spooner, kostüm ve tiyatronun, performansla beraber ilerlediği eşsiz bir gösteri hazırladı.

2005 yılında, biletleri tamamen tükenen ilk gösteri, New York’un Canal Room’un tanık olduğu en muhteşem gösterilerden biri oldu.İbiza’dan, Oslo’ya, Tokyo’dan İstanbul’a birçok mekan ve festivalin çoğunlukla ana grubu olarak sahne alan Fischerpooner, bunun yanı sıra birçok tasarımcının projelerine uluslararası platformda destek verdi.
Şu sıralar Shakespeare’in ünlü oyunu Hamlet’i, Fischerspooner şarkı sözleriyle tekrar sahneye koyan Wooster Group ile bizzat sahne alan Casey Spooner, yine Fischerspooner müzikleri ile oynanan bu proje ile Avrupa’yı turluyor. Aynı zamanda 3. albümleri için stüdyoya giren ikili, The Killers, The Black Keys ve The Sounds’un ünlü prodüktörü Jeff Saltzman ile çalışıyor. Önümüzdeki aylarda Kitsune etiketiyle çıkacak yeni albüm şimdiden yoğun talep görüp birçok sipariş almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT