Fischerspooner

Tarihler: 14 Haziran 2009 Pazar ~ 14 Haziran 2009 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45,00 TL - Kapıda 50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik günü gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp – Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2009 ~ Haz 14, 2009
ELECTRO-CLASH MÜZİĞİNİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN GRUPLARINDAN FISCHERSPOONER, FG 93.7 ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OTTO SANTRAL’DE!
Müzik türlerinin sınırlarını zorlayan, electro-clash müzik anlayışı ile unutulmaz anlar yaşatan Fischerspooner, FG 93.7 etkinlikleri kapsamında 14 Haziran 2009 Pazar gecesi Otto Santral’de sahne alıyor!

FG 93.7, 14 Haziran 2009 Pazar gecesi Electro-clash ve synth-pop müziğinin en çok takip edilen gruplarından Fischerspooner’ı büyüleyici performansıyla Otto Santral’de sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dört senelik uzun bir aradan sonra üçüncü stüdyo albümleri ‘Entertainment’ ile hayranlarının karşısına çıkan Fischerspooner, özlemini çektiğimiz electro-clash ve synth-pop’u can alıcı sesleriyle yeniden ele alıyor.

Dünyaca ünlü tiyatro kabare topluluğu The Wooster Group ile geçirdiği iki senenin birikimini albüme yansıtan Casey Spooner, stüdyo dahisi partneri Warren Fischer’ın ayırt edici müzikal yaklaşımı ile birleşirken, daha önce eşine rastlanmamış ses ve notalar ile yeni bir ses evreni yaratıyor. Grup, en az DJ setleri kadar konuşulan yaptıkları remixler ile Kylie Minogue gibi birçok ünlü sanatçıyla çalışmakla birlikte nefes kesen görsel şovları ile de canlı performanslarında seyircilerini büyülemeyi hedefliyor.

Electronica Festival İstanbul 2005’te FG 93.7 farkıyla sergilemiş olduğu nefes kesici canlı performansı hala unutulmayan Fischerspooner, uzun bir aradan sonra yepyeni albümü, klasikleşmiş parçaları ve yeni albüme özel hazırladıkları sıradışı sahne şovunu 14 Haziran Pazar akşamı PD organizasyonuyla Otto Santral’de müzik severlere sunuyor.

- Kapıda 50 TL
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için yugun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT