Fish Go Deep

Tarihler: 24 Kasım 2012 Cumartesi ~ 24 Kasım 2012 Cumartesi 24 Kasım 2012 22:30

Yer: İceBarIst Club Lounge

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İceBarIst Club Lounge

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2012 ~ Kas 24, 2012

Fish Go Deep ikilisi Greg Dowling ve Shane Johnson, müzik hayatlarına başladıkları yer olan Cork’ta 20 yıldan fazla müzik ile uğraştıktan sonra kendi albümlerini çıkardılar. 90’larda Cork’un ünlü kulubü Sir Henry’de ‘resident’ oldukları dönemde İrlanda’daki bir nesil parti insanına house ve yeraltı müziğini tanıttı.

Sir Henry’deki ‘resident’ DJ tecrübesinden sonra, ikili, 2001 yılında özgün müzik tonlarını İrlanda, Avrupa, Ortadoğu, Birleşik Devletler ve Kanada gibi geniş bir bölgeye taşıdılar. Bu süre boyunca Cork’ta ‘Go Deep’ olarak dünyaca ünlü birçok DJ’e ev sahipliği yaparak birçok etkinlik düzenlediler.

Radyo yayını hayatına yerel korsan radyo istasyonlarında başlayan Greg ve Shane, Go Deep programını Cork’un Red fm’inde yayınlanıyor ve İrlanda’dan Birleşik Krallık’a ve Avrupa’ya yüzbinlerce insan tarafından dinleniyor. Ayrıca ikilinin programı Türkiye’de yıllar boyunca Power Fm’de takip edildi ve elektronik müzikseverlerin en sevdiği program oldu.

Son 10 yıldır ‘Fish Go Deep’ adını kullanan Greg ve Shane, bu süre içerisinde ‘underground’ kültürde yayılarak dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. New Jersey’nin özgün ‘i! Records label’ı ile çıkan bir dizi EP’den sonra Almanya’nın Innervisions, İngiltere’nin NRK ve San Fracisco Om Record labellarından çıkan albümleri izledi.

2005’in sonlarına doğru Go Deep kendi yayınladıkları ilk albüm olan ‘The Cure and the Cause’ ile büyük bir çıkış yakalayarak İngiltere’deki kulüplerin ve listelerin ilk sırasına yerleşti. Daha sonra bir düzineye yakın EP çıkaran ikili, farklı birçok etiketle, Audio Soul Project, Latecomer, Charles Webster, Jamie Anderson ve K-Alexi gibi birçok isimle remikslere imza attı.

2012 yılının Temmuz ayında ikinci albümü Draw the Line’ı piyasa süren ikili dünya çapında birçok radio ve dj’in playlisti’nde kendine yer buldu.

Etkinliklerde geceye start verecek olan Resident Dj [LATEBUG] sizlerle olacaktır..

- Organizasyon firması, uygun görmedigi kisileri bilet iadesiyapmak kosuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet bedeline Icebarist Lounge’da 1 içecek dahildir.
- Loca rezervasyonlar talebinizi 0212 214 74 44 nolu telefondan yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT