Flamenco Reina

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 25 Ocak 2013 Cuma 21:15

Yer: The Mekan

Ücret: 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Oca 25, 2013

Işıl ve Manuel Reina'nın birlikte kurduklari Flamenco Reina Grubu, izleyicisine sıcak, neşeli, dramatik Flamenco repertuarinin yanı sıra tutkulu Flamenco dansları da sunuyor. 

Her biri Flamenco sanatçısı olan 4 müzisyenden oluşan ekip, her gösterisinde farklı dinamiklerle Flamenco Sanatı'nın sınırlarını aşıyor. 

İspanya'nın sıcak Endülüs rüzgarlarını Türkiye topraklarında hissettirerek Flamenco Sanatı'na başka bir boyut katıyor.

Işıl Reina, dans eğitmeni olmasının yanında Etnik34 Creative Group'un kurucusudur. İstanbul'da doğan Işıl, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema - Tv eğitimini sürdürürken 1990 yılında Amerika'ya gitti ve burada flamenko ile tanıştı. 

İstanbul'a döndüğünde flamenko eğitimine devam etti. Manuel Reina ile evlenerek Sevilla'ya gitti ve 3 yıl boyunca birçok eğitmenden dersler aldı. Etnik34 Creative Group'un kurucularından olan Işıl Reina, reklam, kisa film calismalarinin yanı sıra İstanbul da yasayan bir Flamenco danscisi olarak kültürünü ve flamencoyu bir arada yaşamanın doğal sonucu olarak Flamenko - Alaturka projesini yaratmış ve sahnelemiştir.

Manuel Reina çalışmalarına 6 yaşında José Galván Akademisi'nde başladı ve Manolo Marin ile devam etti. Aynı zamanda, 5 yıl boyunca Profesör Antonio Castillo'dan klasik dans eğitimi aldı. Dansında olgunlaştığında, Sevilla Konservatuarı'nda Manolete, Antonio Canales ile koreografi kurgulama çalışmalarına başladı. İlk profesyonel çalışmaları 9 yaşında başladı. 18 yaşında dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko dans grubu ile profesyonel dans hayatına başladı. 

Sevilla'nın tablolarından biri olan "El Arenal"da sahne aldı. Değişik Flamenco gruplarıyla dünyayı dolaştı. New York, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı. Dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenco üstünde çalışırken aynı zamanda modern dansları tanıma fırsatı buldu ve koreografi eğitimini derinleştirdi. Ballet Yoko Komatsubara ile koreografi yaptı. Japonya'da İspanya Milli Balesi'nden Luis Ortega ve Curro de Bormujos ile sahne aldı. Yer aldığı flamenco yapıtlarından bazıları "Tierra y Fuego", "Carmen", "Bernarda Alba"dır. Paco Mora gösterilerinde birinci dansçı olarak yer aldı ve tüm Güney Amerika'yı dolaştı. Almanya, İsveç ve Hollanda turnesine çıktı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT