Flashback Unit

Tarihler: 22 Ekim 2011 Cumartesi ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Flashback Unit sezonu Romeo & Juliet’te açıyor…

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da verdiği konserlerle sesini duyuran ve yaz dönemini Antalya ve Bodrum’da verdiği konserlerle geçiren Flashback Unit yeniden İstanbul’da. İlk konser 22 Ekim Cumartesi gecesi Romeo&Juliet’te! Flashback Unit hem Türkiye’de, hem Avrupa’da underground’dan gelen ve popüler müzik klasmanında sayılabilecek elektronik tabanlı bir müzik üretiyor.

Grubun yaptığı müzik, sahne ekibi, planlanan sahne prodüksiyonları itibarıyla Avrupa’daki örneklere benzese de; farklı bir duruş hemen göze çarpıyor. Bu farklılık, prodüksiyona bakış açısı olarak bir çok kültürel ve müzikal doneyi içinde barındırıyor. Projenin adı da, kuruluş amacı da bu müzikal doneleri sentezleme yoluyla yeni üretimlere olanak sağlıyor. Flashback Unit’i funky house, tech house veya electro-pop klasmanında değerlendirdiğimizde; müziğinin köklerini funk’tan ve old school tarzlardan aldığını, bu kökleri de günümüz pop müziğinin içine elektronik müzik doneleriyle yerleştirdiğini görebiliyoruz.

Flashback Unit bu müziği sahnedeki uygulayışıyla ilginç bir senteze imza atarak, bildik yöntemlerin dışına çıkıyor. Flashback Unit’in sahnesi yer yer bir DJ performansını anımsatsa da; sahnedeki tüm icraların realtime olması, performansı DJ müziğinden uzaklaştırarak her konserde farklı tat yakalayabilen bir grup müziğine çeviriyor. Herkesin severek dinlediği, kendi döneminin popüler rock, soul, funk ve disco parçalarını house müzik ekseninde yorumlayarak bambaşka bir form veren Flashback Unit’in titizlikle hazırladığı remix ve prodüksiyonlar büyük ilgi görüyor. Flashback Unit’in kendi şarkıları da oldukça dikkat çekici.

Müzik sektöründe aranjör, prodüktör, ses mühendisi ve vokal kimlikleriyle profesyonelleşen grubun üyeleri Cüneyt Yamaner, Anıl Taşhan ve Can Bora Genç. Zaman zaman sahneye farklı sanatçılarla birliktelikler sergileyen Flashback Unit, hem canlı müzik dinlemek, hem de elektronik müzik performansı izlemek isteyenler için unutulmayacak bir eğlence sunuyor. Flashback Unit müzikseverlerle https://www.facebook.com/flashbackunit , twitter.com/FlashbackUnit ve www.flashbackunit.com adresleri üzerinden de buluşuyor.

Yaz dönemini Antalya ve Bodrum turnesiyle geçiren Flashback Unit’in yaz sonrası İstanbul’daki ilk konseri 22 Ekim Cumartesi gecesi Romeo&Juliet’te. İstanbul seyircisini özleyen Flashback Unit bu özel gece için iddialı bir performans ve sürprizler hazırlıyor. Kaçırılmayacak bir eğlence için zaman kaybetmeden biletlerinizi ayırtın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT