Forum İstanbul’da Latin Rüzgarı Esecek

Tarihler: 11 Ağustos 2012 Cumartesi ~ 11 Ağustos 2012 Cumartesi 21:15

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 27 40

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2012 ~ Ağu 11, 2012

Kolombiya ve Türk müziği ile ritimlerin arasında olağanüstü bir kaynaşma Latin ve Türk karışımı, kendine özgü ’orijinal’ bir orkestra olan Kumbiya Turka grubunu dinlemek ve dans etmek için 11 Ağustos Cumartesi akşamı, saat 21:15’te Forum İstanbul’a davetlisiniz…

Forum İstanbul, klasik ramazan ayı etkinliklerine farklı bir bakış açısı getirerek, ziyaretçilerine capcanlı, dinamik bir program sunuyor. 2005 yılı Eurovision Türkiye elemelerinde kendisine verilen beste “RimiRimiley” ile yarışarak birinci olan ve Türkiye’yi Kiev’de gururla temsil eden Gülseren ve eşi Luis Ernesto Gomez tarafından kurulan Kumbiya Turka, Forum İstanbul ziyaretçilerine muhteşem bir konser sunacak.

Türk parçalarını Latin müzik tarzında seslendirilerek onlara yeni bir soluk getiren Kumbiya Turka’nın, 11 Ağustos Cumartesi akşamı konseri için sizleri Forum İstanbul’a bekliyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT