Fourplay - 25th Anniversary Tour

Tarihler: 03 Kasım 2015 Salı ~ 03 Kasım 2015 Salı 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü bileti - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2015 ~ Kas 3, 2015

Efsanevi smooth caz topluluğu Fourplay, 25. yaş gününü kutladıkları turne kapsamında 3 Kasım'da CRR Konser Salonu sahnesine konuk oluyor.

Piyano, klavye: Bob Jamese
Elektrik gitar: Chuck Loeb
Bas gitar: Nathan East
Davul: Harvey Mason

Fourplay'in hikayesi, 1990 yılında, caz sahnesinde kendisini yalnızca çalgıcı olarak değil, 1960'lara uzanan solo albümleriyle aranjör ve kompozitör olarak da kanıtlamış olan klavyeci Bob James'in, eski dostu, davulcu, prodüktör ve kompozitör Harvey Mason (Herbie Hancock, Barbra Streisand, Notorious Big) ile bir araya gelmesiyle başladı. İkili daha sonra yanlarına Sergio Mendes'in ekibinden tanınan yetenekli gitarist Lee Ritenour ve Barry White, Phil Collins, Eric Clapton gibi isimlerle çalışmış usta basçı Nathan East'i alarak gelmiş geçmiş en popüler smooth caz topluluğunun tohumlarını attı.

İlk albümlerini, hemen kısa süre sonra, 1991 yılında yayımlayan Fourplay, ardı ardına birbirinden başarılı üç albüme imza attı. Bu dönemde yayımlanan albümlerin müzikal başarısı yanında en çok dikkat çeken bir başka detay da cazda pek sık görülmedik şekilde albümlerin her birinin Billboard listelerinin üst sıralarında kendine yer bulması ve listenin tepesinden inmemesidir. Albümlerin sağladığı büyük başarı grubu 1994 yılında yayımlanan ve dönemin zirvesi sayılabilecek "Elixir" albümüne getirdi. Phil Collins, Patti Austin, Peabo Bryson gibi ünlü isimlerin katkısıyla yayımlanan albüm gerçekten az rastlanan başarıyı taçlandıran albüm oldu. Grubun sound'una büyük katkısı olan gitarist Lee Ritenour'ın doksanların ortasında ayrılmak durumunda kalmasıyla ekibe gitarın bir başka önemli ismi, efsanevi The Crusaders'ın gitaristi Larry Carlton katıldı. Carlton'lı ekip yeni albümlerini çok zaman geçmeden bir yıl içinde yayımladı. Albümün vokallerinde bu sefer El Debarge, Babyface Edmonds, Kevyn Lettau, Shanice gibi sesleri dinleyeceksiniz.

Fourplay, Lee Ritenour değişikliğiyle gelen Larry Carlton'ın ardından 2010'da gruba katılan Chuck Loeb'le yoluna devam ediyor. Chuck Loeb ile birlikte "Let's Touch The Sky" ve "Esprit De Four" adlı 2 önemli albüm kaydeden topluluk, 25. yılını kutlamak üzere tekrardan sahnelere dönüyor.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT