Francesco Bearzatti

Tarihler: 16 Haziran 2015 Salı ~ 16 Haziran 2015 Salı 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2015 ~ Haz 16, 2015

Yaşayan en önemli saksafoncular arasında gösterilen İtalyan Francesco Bearzatti, 16 Haziran'da Akbank Sanat'ta...

Francesco Bearzatti:
Saksafon, klarinet, elektronik çalgılar, vokal
Giovanni Falzone: Trompet
Danilo Gallo: Kontrbas, bas gitar, bas flüt
Zeno De Rossi: Davul, perküsyon

En İyi Avrupa Müzisyeni ödülü sahibi Baerzati oteriteler tarafından kuşağının en yetenekli saksafoncusu olarak gösterilmektedir. 2003’te İtalyan eleştirmenleri tarafından Genç Yetenek Birincilik Ödülü'nü  (Top Jazz), en iyi tenor saksafon ödülünü ardından da "Musica Jazz" tarafından en iyi saksafoncu ödülünü aldı.

Francesco Bearzatti:
Francesco Bearzatti 1966 yılında İtalya'nın Pordenone şehrinde doğdu. New York'taki Jazz Mobile seminerlerine katıldı ve burada ünlü saksafoncu George Coleman'ın öğrencisi oldu. 

1994 yılında Kaiser Lupowitz Trio'yu kurdu. 1995 yılında Valery Ponomarev'in Live at Vartan's albümünde yer aldı ve Ponomarev ve davulcu Ben Riley'in de yer aldığı toplulukla ABD turnesine çıktı. 1998 yılında ilk albümü olan Suspended Steps'i yayınladı. Monk'n Roll projesini gerçekleştirdiği ve trompette Giovanni Falzone, basta Danilo Gallo ve davulda Zénon de Rossi'nin yer aldığı Quatuor Tinissima ile çalıyor.

Aldo Romano'nun efsane soprano saksafoncu Sidney Bechet'yi andığı "Because of Bechet" albümündeki performansı ile yıldızı parlayan Bearzatti birçok festivalde günümüzün yıldız Norveçli müzisyenleri Nils Petter Molvaer ve Eivind Aarset ile birlikte sahne alıyor.

Giovanni Falzone:
Sicilya'da doğan Giovanni, Umbria Jazz Clinics tarafından 2000 yılında "yılın yeteneği", 2009 yılında Academie du Jazz tarafından yılın en iyi ikinci Avrupalı müzisyeni seçildi. Top Jazz 2011 tarafından yılın en iyi bakır üflemeli müzisyeni seçilen Falzone "Around Ornette" albümü ise yılın en iyi cd'si ödülünü aldı.

Danilo Gallo:
Kalın ve pes seslerin virtüözü olan Danilo Gallo kontrbas, elektrik basgitar, akustik bas gitar, 12 telli bas gitar, bas balalayka, bas flüt ve o minvalde benzeri çalgılar çalmaktadır. Dünyanın en önemli müzisyenleri ile çalışan Gallo 2010 yılında İtalyan caz medyası tarafından yılın basçısı seçildi.

Zeno de Rossi:
Çağdaş İtalyan müzik sahnesinin en aranılan davulcularından biri olan Zeno de Rossi, cazdan rock'a, deneysel müzikten klezmer'e kadar farklı alanlarda hem müzisyen hem de besteci olarak yer alıyor. Hem İtalya'da hem de New York'ta birçok önemli müzisyen ile çalışan Rossi, 2011'de İtalya'da yılın caz davulcusu seçildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT