François Fernandez J.S Bach Partita

François Fernandez J.S Bach Partita

Tarihler: 06 Eylül 2017 Çarşamba ~ 06 Eylül 2017 Çarşamba 06 Eylül 2017 19:00

Yer: Bodrum Flamm

Ücret: Ayakta - 78.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2017 ~ Eyl 6, 2017
1998’den beri “Bach İstanbul’da”, “Bach Before&After”, “Bach&Love”, “Bach&Bahar” gibi başlıklarla yapılan “İstanbul Bach Günleri” bu seneden itibaren ağustos ve eylül aylarında Bodrum’da da yapılacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan “Bach Bodrum’da”, Türkiye’deki yegâne Barok müzik topluluğu İzmir Barok’la, Flamm’ın keyifli bahçesinde, Bodrum’un eşsiz gün batımının eşlik edeceği muhteşem bir konserle açılışını yapacak. İzmir Barok 29 Ağustosta düzenlenecek bu konserde, renkli bir repertuarla dinleyenlere unutulmaz bir açılış konseri vaat ediyor. 

6 Eylülde ise ünlü sanatçı François Fernandez, meşhur J.S Bach sonat ve partitalarını seslendireceği solo konseriyle dinleyicilerine müthiş bir akşam yaşatacak. Sanatseverler, pek çok müzisyen ve müziksever tarafından “dünyanın en güzel müziği” olarak nitelenen Chaconne’u, Bodrum’un enfes gün batımında, Flamm’ın deniz kenarındaki bahçesinde, çimlerin üstünde, minderlere uzanarak dinleyebilecekler ve uzun süre akıllardan çıkmayacak bir solo keman konserine tanıklık edecekler. 

Sahnenin en sevdiği müzisyenlerden Jiri Barta, 12 Eylül akşamı yine Flamm'ın şahane atmosferinde müzikseverlerle buluşacak. Meşhur J.S Bach viyolonsel suitleri, Barta’nın müthiş virtüözlüğü ve solo viyolonselin en güzel tınılarıyla dinleyenleriyle beraber olacak. 

13 Eylül ise Avrupa’nın çok ödüllü topluluğu Prezioso String Quartet, Bodrumdaki bütün müzikseverleri, son derece eğlenceli bir akşam için Flamm’a davet ediyor. Estonyalı quartet, klasikten caza uzanan sıradışı ve dinamik repertuarıyla, deniz kenarındaki bu yaz akşamını bir rüyaya çevirmeye hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT