Freddy Cole Quartet

Tarihler: 18 Ekim 2011 Salı ~ 19 Ekim 2011 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 67.00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2011 ~ Eki 19, 2011

18-19 Ekim 2011

Freddy Cole: Piyano – Vokal
Randy Napoleon: Gitar
Elias Bailey: Bas
Curtis Boyd: Davul

Freddy Cole özgün yorumu, usta piyanistliği ve seyirci ile kurduğu neşeli diyalog ile kardeşi Nat King Cole’un gölgesinde kalmıyor, ve tamamen kendine has bir üslupla caz severleri etkisi altına alıyor. Freddy Cole’un sahne performansı bir caz şöleni olmasının yanı sıra usta müzisyenin ince espri yeteneği ve neşeli tavırları ile stand-up’vari bir havaya bürünüyor.

Müzisyen bir aileden gelen Freddy Cole, bu yaratıcı ortamın içinde büyümüş olmasının etkilerini müziğine ustalıkla yediriyor. Çocukluğuna dair “Müzik her yerdeydi…” diyen müzisyen, 6 yaşında piyano çalmaya başlamış ve çocukluğunda evlerini ziyaret eden Duke Ellington, Count Basie ve Lionel Hampton gibi caz devlerinin Freddy Cole’un müziği üzerinde etkisi büyük.

Juilliard School of Music’te lisans ve New England Conservatory of Music’te yüksek lisans eğitimini tamamlamış olan müzisyen; dünyanın en prestijli müzik okullarında eğitim almış olmasının farkını da müziğine ustalıkla yediriyor.

Kariyeri boyunca çalıştığı isimler arasında kardeşi Nat King Cole’un yanı sıra, usta saksafonist Grover Washington Jr. da olan müzisyen, 1952’den bu yana birçok albüm kaydetmiş ve Turner Classic Movies Channel için yaptığı bestelerle de müzik dünyasında önemli bir yere sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT