FTS 64 Presents: Gregor Tresher

Tarihler: 19 Ocak 2008 Cumartesi ~ 19 Ocak 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Apartmanı No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2008 ~ Oca 19, 2008
19 Ocak 2008, Cumartesi

FTS 64 presents....
GREGOR TRESHER - LIVE
“Techno’ya Estetik ve Modern Bir Bakış”

Gençleri istendiği gibi değil, içlerinden geldiği gibi giydiren FTS 64, şimdi de onların ritmine kulak verip, onlara en aykırı müziklerle cevap vermeye başlıyor.

FTS 64, Indigo’da düzenleyeceği partilerin ilkinde, elektro katkılı techno müziğin en sansasyonel temsilcilerinden Gregor Tresher’ı 19 Ocak Cumartesi gecesi müzik severlerin karşısına çıkartıyor.

2006 yılında Alman müzik dergisi Raveline’da yılın en iyi prodüktörü, yükselen yıldızı ve en iyi parçanın sahibi olarak belirlenen Gregor Tresher, müziğin son dönemlerde evrimleşmesine ön ayak olmuş sanatçılardan birisi olarak kulüplerde ve ünlü DJ’lerin setlerinde sürekli olarak boy gösteriyor. Bu yaz yayınladığı ilk abümü “A Thousand Nights” ile dinleyicileri ve müzik çevrelerinin dikkatlerini üzerine çeken Tresher, adet ve kurallardan arındırılmış estetik bir bakış açısıyla, müziğin sınırlarını ve yönünü değiştirerek elektronik müzikte yeni ve modern bir çağın öncülüğünü yapıyor.

FTS 64’ün düzenlediği gecede Gregor Tresher performansının öncesi ve sonrasında FG 93.7 DJ’lerinden Alican & Soner ikilisi pikapların başında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT