Fuji Kureta Performansı

Tarihler: 21 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 18:30

Yer: Salt Beyoğlu

Nereden Alınır: Salt Beyoğlu

Adres: İstiklal Caddesi 136 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 42 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2011 ~ May 21, 2011

Fuji Kureta, 2008 Ağustos’unda, Deniz Öztürk ve Şahin Kureta tarafından kuruldu. Birlikte çalışmaya başladıklarında, ortaya elektronik altyapılı bir sound ile İngilizce ve Fransızca şarkı sözleri çıktı. Grubun tarzını, çoklukla aksak ritimlerden oluşan yaratıcı davullar ve yumuşak melodiler belirliyor.

2009’daki Miller Music Factory yarışmasında electronica dalında birincilik ödülünü kazanan grup, 2010 Mayıs’ında Miller Freshtival’de sahne aldı. Fuji Kureta’nın şarkıları Radio Prun’, Alternantes (Fransa); Laut FM-Radio internet radio (Almanya); Dinamo FM, Radyo Eksen, Açık Radyo (Türkiye); Radio1.CZ (Çek Cumhuriyeti) ve RadioFM’de (Slovakya) yayımlandı. Aynı zamanda, ulusal müzik kanalı Dream TV’de bir programa katılan grup, 2010’da Slovakyalı netlabel GERGAZ üzerinden altı şarkılık bir EP yayımladı.

Mayıs ayı boyunca gerçekleştirilecek video gösterimleri kapsamında, Hüseyin Bahri Alptekin’in arkadaşları ve meslektaşlarıyla söyleşiler ile Tobias Collier, Christoph Keller ve Gabriel Lester’in video çalışmaları yer alacaktır. SALT Beyoğlu’ndaki bilgilendirme ekranlarından veya SALT’ın Facebook sayfasından gösterim tarih ve saatleri hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT