Fujiya - Miyagi

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto - Santral

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/7 Elektrik Santrali, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010
Olmeca Golden Nights presents

ELEKTRONİK FUNK MÜZİĞİN KENDİNE HAS TOPLULUGU FUJIYA MIYAGI, BİLİNEN PARÇALARININ YANI SIRA, OCAK 2011’DE ÇIKACAK YENİ ALBÜMLERİNDEN PARÇALARLA 11 ARALIK, CUMARTESİ OTTO SANTRAL’DE!

Aralık ayı itibari ile Otto Santral’de Olmeca Golden Nights Partileri başlıyor. Serinin ilk konuğu Brighton’dan Elektronik Funk dörtlüsü Fujiya Miyagi! Kelimeleri ritmik birer enstrüman olarak kullandıkları tekerlemeyi andıran anlamsız şarki sözleri, komik ve bir o kadar da gizemli mısraları ile yerinizde dans etmeden duramayacağınız bir gece sizi bekliyor…

Britanya’lı Elektronik Funk ve Krautrock grubu Fujiya & Miyagi, 2011’in Ocak ayında çıkaracakları “Ventriloquizzing” albümleri öncesinde 11 Aralık 2011, Cumartesi gecesi Otto Santral’de sahne alıyor. Temponun hep yukarda olduğu eğlenceli sahne şovları ile Otto Santral sahnesinde eski parçalarının yanı sıra yeni albümlerinden parçalara da yer verecek olan Fujiya Miyagi, dört kişiden oluşan canlı performansları ile gelenleri tüm gece dans ettirecek. Gecenin ev sahipliğini veteran radyocu ve müzik takipçisi Hakan Tamar (Punkart) yapıyor. Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin biletleri Biletix gişeleri ve tüm Otto`larda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT