Fujiya & Miyagi

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 05 Ocak 2018 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
İngiliz elektronik funk dörtlüsü Fujiya & Miyagi, Transparent Things albümünün 10. yılına özel turnesi kapsamında 5 Ocak 2018’de Garaj’da!

Deneysel elektronik müzik ve krautrock ekseninde bugüne kadar toplam 6 albüm yayınlayan dörtlü, hayranlık uyandırıcı canlı performanslarında Can, Aphex Twin, Neu!, Kraftwerk, Stereolab ve The Orb gibi isimlerden aldığı ilhamı da izleyicileriyle buluşturuyor.

Fujiya marka kayıt cihazıyla, Karate Kid serisindeki ünlü Mr. Miyagi karakterinin birleşiminden gelen ismiyle Electro Karaoke in the Negative Style, Transparent Things, Lightbulbs, Ventriloquizzing, Artificial Sweeteners ve Fujiya & Miyagi gibi birbirinden başarılı 6 albüme imza atan dörtlünün şarkıları; Breaking Bad, Misfits, Skins ve How To Get Away With Murder gibi dizilerde kullanıldı. 

Mizah yönüyle ön plana çıkan şarkı sözleriyle de fark yaratan Fujiya & Miyagi, elektronik müziğin deneysel yakasında, funk ve krautrock etkileşimleriyle çok ama çok eğlenceli bir sound’a sahip. Bu sound’un en mükemmel şekilde deneyimlenebileceğin yer ise Garaj sahnesi!

İngiliz elektronik funk dörtlüsü Fujiya & Miyagi, ünlü canlı performansıyla, Transparent Things albümünün 10. yılına özel turnesi kapsamında 5 Ocak 2018’de Garaj’da! 

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.


- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT