Fulya Sanat Liseler Arası Müzik Festivali

Tarihler: 19 Mart 2012 Pazartesi ~ 19 Mart 2012 Pazartesi - Saat: 19:00

Yer: Fulya Sanat

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 60 37-38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2012 ~ Mar 19, 2012

Beşiktaş Belediyesi, 'Fulya Sanat Liseler Arası Müzik Festivali' etkinliğinin ikincisini bu yıl 19 Mart'ta düzenliyor. Toplam 10 okulun katılacağı etkinlikte genç müzisyenler caz ve klasik müzik performanslarıyla izleyenleri büyüleyecek.

Beşiktaş Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 'Liseler Arası Müzik Festivali' 19 Mart Pazartesi günü Fulya Sanat'ta yapılacak. Lise öğrencilerinden oluşan grupların caz ve klasik müzik performansları sergileyeceği etkinliğe toplam 10 okul katılacak. Katılan eğitmen ve öğrenciler festival sonunda katılım sertifikalarını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın elinden alacak.

Festivale ilgi artıyor

İstanbul İl ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin de desteği ile geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen 'Fulya Sanat Liseler Arası Müzik Festivali'ne bu yıl 10 okulun öğrencileri orkestra ve solo performanslarıyla sahneye çıkacak. Katılımcılar önemli müzisyenlerin sevilen eserlerini seslendirerek izleyenlere bir müzik ziyafeti verecekler. Birbirinden yetenekli öğrenciler geleceğin sanatçıları olma yolunda önemli bir tecrübeyi Fulya Sanat sahnesinde yaşayacaklar.

Bu yıl festivale Terakki Vakfı Okulları, İstek Belde Okulları, Darüşşafaka Lisesi, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Selçuk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Şenesenevler Mualla Sercanoğlu Lisesi, Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Lisesi katılacak.

www.besiktas.bel.tr
www.fulyasanat.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT