Funda Arar @ İstanbul

Tarihler: 25 Temmuz 2009 Cumartesi ~ 25 Temmuz 2009 Cumartesi - Saat: 21:15

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 56,50 TL - 45,00 TL - 84,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve www.bkmonline.net ve Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2009 ~ Tem 25, 2009
Funda Arar
1975 yılında Ankara`da doğdu. İlköğrenimini Ankara`da, orta ve lise öğrenimini Muğla ve Adapazarı`nda tamamladı.
Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Funda Arar, ilkokul 3. sınıftan itibaren mandolin ve solfej dersleri almaya başladı. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı sınavını ilk beşin içine girerek kazandı. Okulu bitirdikten sonra iki yıl boyunca müzik öğretmenliği ve sahne çalışması yaptı.

2000 yılında ilk albümü “Sevgilerde” müzik severlerle buluştu.br>2001 yılında Kıraç’ la beraber “Sevgiliye” albümü yayınlandı. Bu albümde sözleri ve müziği Funda Arar`a ait "Seni Düşünürüm"ün klibinin yayına girmesiyle birlikte çok daha geniş kitlelere ulaştı.
Funda Arar`ın 2002 Mart ayında ikinci solo albümü "Alagül" müzik severlerin beğenisine sunuldu. Bu albümünden "Alagül", "Seninim", "Belki Bir Gün", "Arapsaçı" ve "Affet" şarkılarına klip çekildi.

2003 yılının Ekim ayında üçüncü solo "Sevda Yanığı" albümü ile dinleyenlerine ulaştı. Bu albümü ile hayran kitlesini çoğaltan Funda Arar, müzik dünyasında kalıcı olduğunu bir kez daha kanıtladı ve Hürriyet Gazetesi 31. Altın Kelebek yarışmasında "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü aldı.
2006 yılının Mart ayında "Son Dans" adını taşıyan albümüyle müzik severlerle buluşan Funda Arar, bu albümünden ilk video klibi "Karartma Günleri" adlı şarkıya Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde çekildi. Ardından "Benim İçin Üzülme", "Camdan Kalp" ve "Karaya Vuran Gemiler Gibi" adlı şarkılara Emre Can yönetmenliğinde, "Bu Sabah Güneş Doğmuyor" ve "Beni Benle Böyle" adlı şarkılara da Murat Küçük yönetmenliğinde klip çekildi.

2007 yılında toplam satış rakamlarına göre düzenlenen MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri kapsamında "Son Dans" albümü ile "Platin Ödül" kazandı.
2009 Mart ayında yedinci albümü "Zamanın Eli" müzikseverlerle buluştu. Bu albümle beraber Funda Arar yurtiçi ve yurtdışında konserler vermeye devam ediyor.

Klavye - Gitar: Febyo Taşel
Klavye: Cengiz Baltepe
Davul : Alişan Topaloğlu
Perküsyon : Cengiz Ercümer
Bas Gitar: Hakan Maktav
Gitar: Ant Şimşek
Vokal: Onnik Süzme
Klarnet- Saksafon: Hüseyin Delen


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT