Funda Sezer

Tarihler: 26 Eylül 2008 Cuma ~ 26 Eylül 2008 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 25 YTL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sokak No:14 Galata, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2008 ~ Eyl 26, 2008
Funda Sezer/b>
Funda Sezer (vokal), Baki Duyarlar (piyano, bas), Ediz Hafızoğlu (davul)

Funda Sezer müzik hayatına korolarda söyleyerek başladı. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı`nda okuduğu dönemlerde aynı zamanda Pera Güzel Sanat`larda klasik ve flamenko gitar dersleri aldı. Bu süreç içinde ayrıca vokalist olarak çeşitli flamenko gruplarında söyledi. Bu dönemde Olcay Kaylan’dan klasik şan dersleri aldı. Her zaman hayran olduğu cazı öğrenmek için Randy Esen ve Donovan Mixon ile çalışmalarını halen sürdürmektedir.
Ayrıca 2007 yılında Umbria Caz Festival`i kapsamında düzenlenen Berklee School of Music Jazz Clinics`e katıldı. 2008`de düzenlenen Nardis Vokal Yarışmasında dereceye girdi. Aynı zamanda latin müziğiyle de ilgilenmekte olup, Bate Bumbo grubuyla Brezilya müziği yapmakta. Bu gece sizlere caz standartlarından oluşan bir repertuar sunacak.
Giriş: 25 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT