Fur Coat

Tarihler: 17 Aralık 2016 Cumartesi ~ 17 Aralık 2016 Cumartesi 17 Aralık 2016 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem:33.00 TL (100 adet - TÜKENDİ!)Normal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVip: 88.00 TL (25 adet)*Bilet fiyatları avantajlı dönemin ardından yükselecektir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2016 ~ Ara 17, 2016
Elektronik müziğin sevilen ikilisi Fur Coat, 17 Aralık'ta Warehouse’ta...

Fur Coat
Venezuela asıllı ikilinin hikayesi techno ve elektronik müzik tutkularıyla 2004 yılında başladı. Her ne kadar 10 yılı aşkın süredir ikili olarak müzik yapsalar da global olarak şöhretlerini 2012 yılında piyasaya sürdükleri “You and I” parçalarına borçlular. Ardından gelen “Mind Over Matter” albümü ile başarılarının tesadüf olmadıklarını kanıtlayana Fur Coat, tüm kulüplerin aranan dj’leri arasına girdi.

Dj booth’unda bu kadar iyi anlaşmayı dostluklarına ve müzikal anlamdaki sıkı bağlarına borçlu olduklarını her fırsatta dile getiren bu ikili için başarı hiçbir zaman şans olmadı. Pek çok elektronik müzik sanatçısı gibi yıllar içinde tekrara düşmektense, 2015 yılında daha karanlık bir techno sound’unu benimseyen Fur Coat’un bu yeniliği dans pistleri tarafından kabul gördü ve Stephan Bodzin gibi meslektaşlarından “rework” talebi ile taçlandırıldı. 

Deck’lerin başına geçtikleri her sette, sizi karanlığa doğru çeken derin ritimleri duyduğunuzda eşlik etmeden durmak neredeyse imkansız.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir- Kapı açılış saati 23:00- Belitrilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT