Gamze Erengönül

Tarihler: 23 Kasım 2016 Çarşamba ~ 23 Kasım 2016 Çarşamba 23 Kasım 2016 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2016 ~ Kas 23, 2016
Gamze Erengönül ve Gülnare Shekinskaya Akbank Sanat'ta!

Gamze Erengönül: Keman

İlk önemli konserini 9 yaşında, dönemin Cumhurbaşkanı, bakanları ve ülkemizin önde gelen üniversitelerinin rektör ve öğretim üyelerinin hazır bulunduğu İstanbul Üniversitesi Konferans Salonu’nda N. Paganini’nin Varyasyonları’nı çalarak gerçekleştirdi. 11 yaşında İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Mozart Sol Majör Keman Konçertosu’nu seslendirdi. 16 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası eşliğinde Brahms Keman Konçertosu’nu yorumladı.

Ionescu Galati, Ender Sakpınar, Cem Mansur, Gürer Aykal, Hakan Şensoy, Antonio Pirolli gibi ülkemizin önde gelen şefleriyle Milli Reasürans Oda Orkestrası, İstanbul Oda Orkestrası, Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Orkestrası, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Senfoni Orkestrası eşliğinde verdiği solo
konserler ile basında övgüyle yer aldı.

2015 yılında Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Keman Yarışması’nda birincilik ödülünü kazanan sanatçı, aynı zamanda jüri özel ödülüne de layık görülerek, 2016 yılında düzenlenen olan 44. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nde İstanbul Oda Orkestrası ile solist olarak konser verdi. 

Gülnare Shekinskaya: Piyano
1991’de Viotti (Verchelli) Uluslararası Piyano yarışmasında finale kalan sanatçı, Azerbaycan Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde birçok konserler verdi ve 1993 yılında İlham Oda Orkestrası ile beraber Almanya’da solist olarak turneye katıldı. 
Bakü, Kişinev, Moskova, Bonn, Berlin, Nürnberg ve İstanbul’da birçok resital ve oda müziği konseri vermiş olan Shekinkskaya, 1996 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır. 

Program: Falla, Franck, Chopin, Sarasate, Elgar, Wieniawski

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT