Garanti Caz Yeşili: Blonde Redhead

Garanti Caz Yeşili: Blonde Redhead

Tarihler: 15 Aralık 2015 Salı ~ 15 Aralık 2015 Salı 15 Aralık 2015 21:30

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 39.00 TLNormal Dönem: 50.50 TLKapı: 55.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2015 ~ Ara 15, 2015
Blonde Redhead, Garanti Caz Yeşili etkinlikleri kapsamında 15 ve 16 Aralık'ta iki gece üst üste Babylon Bomonti'de!

Blonde Redhead
Simone ve Amedeo Pace kardeşler ile Kazu Makino'nun bir İtalyan restoranında tanışmasıyla bir araya gelen Blonde Redhead, yayımladıkları her albümler ayrı bir hikaye anlatan dokuz stüdyo albümü ile alternatif müzik sahnesinde kendilerini farklı bir noktaya taşıdı. Art rock, indie ve shoegaze üçgeninde gezinen üçlü, zamanın ruhundan bağımsız icra ettikleri müzikleriyle her seferinde dinleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Elephant Woman, Misery Is A Butterfly, Dr. Strangeluv gibi melankolik klasiklere imza atan Blonde Redhead geçtiğimiz sene yayımlanan son albümleri Barragán ile farklı duruşunu devam ettiriyor.

Can Güngör
Söz yazarı, besteci, aranjör, prodüktör ve multi-enstrümantalist Can Güngör'ün, iki şarkıdan oluşan 'Ben Oradaydım Zaten / Silik Düşler' adlı EP'si, dijital mecralarda ve 45'lik plak olarak Olmadı Kaçarız plakçılık tarafından 2014 sonunda yayınlandı.Solo kariyerine yönelme kararı almadan önce, yıllarca birçok topluluk ve müzisyene davuluyla eşlik eden, aranjör/prodüktör olarak birçok albümde emeği bulunan Can Güngör, 12 şarkılık bir albüm için stüdyoya girdi ve 'do it yourself' tadında bütün enstrümanlarını kendisinin çaldığı kayıtlarını tamamladı.

Program
Kapı Açılış: 20:30
Can Güngör: 21:00
Blonde Redhead: 22:00

"Normal Dönem bilet fiyatlarında Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim"

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 20:30- Konser: 21:30- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT