Garanti Caz Yeşili: Dianne Reeves

Garanti Caz Yeşili: Dianne Reeves

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Nisan 2017 Salı 18 Nisan 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 175.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 115.00 TL 4. Kategori - 90.00 TL 5. Kategori - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Nis 18, 2017
Bugüne kadar toplam 5 Grammy kazanan dünyaca ünlü caz şarkıcısı Dianne Reeves, kariyerinin 40. yılında eşsiz yorumuyla Garanti Caz Yeşili kapsamında 18 Nisan 2017’de hayranlarıyla Zorlu PSM sahnesinde buluşuyor!

Gençlik yıllarında Şikago’da trompetçi Clark Terry tarafından keşfedilen, solo kariyerine ise 1987 yılında yayınladığı kendi ismini taşıyan albümüyle başlayan ve günümüze kadar birbirinden başarılı toplam 18 albüm yayınlayan Dianne Reeves, müzik otoritelerince Dinah Washington ve Carmen McRae gibi caz müziğin efsane isimlerinin izinden giden bir ses olarak tanımlanıyor.

Toplam 6 dalda Akademi Ödülü adaylığı bulunan George Clooney filmi Good Night, and Good Luck’ta caz şarkıcısı olarak canlandırdığı rolle hafızalara bir kez daha kazınan ABD’li sanatçı, bu filmde seslendirdiği şarkıyla En İyi Caz Vokali dalında Grammy kazandı.

Norah Jones ve Aretha Franklin gibi dev isimlerle çalışan efsanevi yapımcı Arif Mardin’le çalıştığı 2003 tarihli stüdyo albümü A Little Moonlight’la En İyi Caz Vokal Performansı dalında bir Grammy daha kazanan Reeves, bu ödülü ilk kez 2001 yılında canlı albümü In the Moment – Live In Concert’la kazandı.

Güçlü yorumuyla başarısını günümüzde de sürdürmeye devam eden Dianne Reeves, son olarak 5 yıl aradan sonra yayınladığı Beautiful Lie’la 2015 yılında bir kez daha Grammy kazandı. Sanatçı, kariyeri boyunca Wynton Marsalis, Stanley Turrentine, Lenny White. Billy Childs, Harry Belafonte, Gregory Porter, Robert Glasper, Lalah Hathaway, Esperanza Spalding. Paul Simon, James Taylor ve Bobby McFerrin gibi isimlerle farklı proje ve albümlerde çalışma şansını yakaladı.

Güçlü yorumuyla dünya caz sahnesine damgasını vuran 5 Grammy sahibi Dianne Reeves, 18 Nisan 2017’de hayranlarıyla Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Zorlu PSM sahnesinde buluşacak!

Dianne Reeves - Vokal
Peter Martin - Piyano
Romero Lubambo - Gitar
Reginald Veal - Kontrbas
Terreon Gully - Davul

- 8 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Garanti Bankası indirimi sona ermiştir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT