GARANTİ CAZ YEŞİLİ - Erik Leuthaeuser Quartet

GARANTİ CAZ YEŞİLİ - Erik Leuthaeuser Quartet

Tarihler: 21 Nisan 2017 Cuma ~ 21 Nisan 2017 Cuma 22:30 - 20:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2017 ~ Nis 21, 2017

1996 yılında Dresden’de doğan Erik jazz gitaristi babası sayesinde jazz’la genç yaşta tanıştı. İlk yıllarında piyano dersi alırken bir yandan da bir pop/rock grubunda vokalistlik yapıyordu. Daha sonra yerel yetenek yarışmalarında ödüller kazandı ve Dresden Big Band’in vokalisti oldu. Gittiği konservatuardaki başarılı notlarının ardından 2014 yılında Weimar’da jazz şarkıcısı Michael Schiefel ile jazz vokal çalışmaya başladı. Şu an Berlin’de yaşayıp Jazz Institute Berlin’de eğitim gören Erik Leuthaeuser burada Judy Niemack ve Peter Fessler ile jazz vokal çalışmalarını sürdürüyor. 2015’te Bebop ile Alman Vokalese sözlerini yorumladığı ilk albümü ”In the Land of Oo-Bla-Dee”yi çıkaran sanatçı bu albümle Almanya’da birçok ödül kazandı. 2016’da Letonya’daki Riga Jazz Stage yarışmasında birinci, Haziran 2016’da Moskova’da Big Sky 2016 yarışmasında birinci, yine aynı ay Shure Montreux Jazz Voice Competition’da ise ikinci oldu. Değişik gruplarla Danimarka, Ekvador, Fransa, İtalya, Polonya, Romanya, İspanya ve İsviçre’de sahne alan genç vokalist aynı zamanda Almanya’da bir çok tanınan jazz müzisyeniyle festival ve kulüp konserlerinde yer aldı. Şu anda Alman plak şirketi Edel ile 2017’de çıkacak ikinci albümü için çalışmalarına devam ediyor.

Erik Leuthaeuser (vo),
Kaan Bıyıkoğlu (p),
Matt Hall (b),
Ferit Odman (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT