GARANTİ CAZ YEŞİLİ Ron Carter – Golden Stiker Trio

Tarihler: 08 Mayıs 2014 Perşembe ~ 08 Mayıs 2014 Perşembe 22:00 - 01:00

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 80 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2014 ~ May 8, 2014
GARANTİ CAZ YEŞİLİ Ron Carter – Golden Stiker Trio

Tommy Flanagan, Gil Evans, Lena Horne, Bill Evans, B.B. King, the Kronos Quartet, Dexter Gordon, Wes Montgomery ve Boby Timmons gibi ünlü isimlerle çalışıp, 2500 kadar albümün yapımına yardım eden sanatçı, 1960’ların başında Amerika’nın çeşitli yerlerinde Jaki Byard ve Eric Dolphy ile konserler verdi ve caz tarihine damgasını vuran pek çok albüm kaydetti. 1963’den 1968’e kadar Miles Davis Quintet grubunun bir üyesiydi. Detroit News tarafından «Yüzyılın En İyi Basçısı » olarak seçilen Carter, Downbeat dergisi tarafından «Yılın En İyi Caz Basçısı» ödülüne layık görüldü, National Academy of Recording Arts and Science tarafından ise «En İyi Müzisyen» ödülünü aldı.

1993 yılında Miles Davis Tribute Band ile «En İyi Caz Enstrüman Grubu» dalında ilk Grammy ödülünü kazanan sanatçı, 1998’de «Sheet Blues» şarkısıyla ikinci Grammy ödülünü evine götürdü. Ron Carter halen çeşitli üniversitelerde caz üzerine eğitim veriyor ve müzik hayatına hiç ara vermeden devam ediyor.2004 yılında Berklee Müzik Koleji tarafından fahri doktora unvanına layık görülen sanatçı, 2007 yılında Miles Davis’e adadığı, Dear Miles albümü ile de müzikseverlerden tam not almıştır.Geçtiğimiz yıl Golden Striker Trio ile caz dünyasına yeni bir konser kaydı armağan etti.

Donald Vega (p),
Russell Malone (g),
Ron Carter (b).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT