Garanti Caz Yeşili: Uluslararası Ca

Tarihler: 30 Nisan 2016 Cumartesi ~ 30 Nisan 2016 Cumartesi 30 Nisan 2016 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori Tam 50.00 TLÖğrenci 20.00 TL2. KategoriTam 30.00 TLÖğrenci 20.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2016 ~ Nis 30, 2016
Thelonious Monk Caz Enstitüsü işbirliğiyle gelişen Uluslararası Caz Günü, UNESCO İyi Niyet Elçisi Herbie Hancock'un girişimiyle, cazın dünya çapında kültürlerarası diyalog ve anlayışı arttırmakta oynadığı eşsiz rolü vurgulamak ve teşvik etmek amacıyla her yıl 30 Nisan'da kutlanıyor.

Zorlu PSM, sanat ve kültür adına bu hayli önemli günü, Ece Göksu ve Jülide Özçelik'in performanslarıyla kutlamaya hazırlanıyor. 

30 Nisan'da Drama Sahnesi'nde gerçekleşecek etkinlikte, Uluslararası Caz Günü unutulmaz performanslar eşliğinde kutlanacak.

2012 yılında ilk solo albümü Masal'ı, 2014’te ise Neşet Ruacan ve Volkan Hürsever gibi usta müzisyenlerle kaydettiği albümü Slow, Hot Wind'i yayınlayan Ece Göksu, bugüne kadar Nancy Marano, Cecil Bridgewater, Mulgrew Miller, Grégoire Maret gibi önemli isimlerle çalıştı. İstanbul, İzmir, Antalya ve Eskişehir Senfoni Orkestraları'yla konserler düzenleyen, birçok yerel ve uluslararası festivalde sahne alan Ece Göksu'nun harika canlı performansını saat 20:00'den itibaren izleyebilirsiniz.

Cazın evrensel standartlarını karşılayan, bunu yaparken de Türkçe kullanımını benimseyen 2008 tarihli Jazz İstanbul Volume-1 ve 2011 tarihli Jazz İstanbul Volume-2 albümleriyle büyük beğeni toplayan Jülide Özçelik, birçok yerel ve uluslararası festivaldeki solo konserlerinin yanı sıra Bursa, Antalya, Çukurova ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestraları ile sahne aldı.

Özçelik'in bünyenizi tamamıyla etkisi altına alan, ruhunuzu okşayan sesi eşliğinde saat 22:00'de başlayacak konser, Uluslarası Caz Günü'nü iyi müzikle doyasıya yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak türden.

* Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim. (Bu kampanya Amex kartlarını kapsamamaktadır.)

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT