Genç Virtüözler - Ceren Baran - Güray Alyörük

Tarihler: 04 Aralık 2014 Perşembe ~ 04 Aralık 2014 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2014 ~ Ara 4, 2014

Genç gitar virtüözleri, Ceren Baran ve Güray Alyörük 4 Aralık'ta Akbank Sanat'ta sizlerle...

Ceren Baran

2010 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Gitar Sanat Dalı Yüksek Lisans derecesini alan Baran, Sanatta Yeterlik Programı içerisinde bir dönem  Almanya Hochschule für Musik Detmold'de Dale Kavanagh ile çalıştı ve 2013 yılında Kağan Korad ile çalışmalarını sürdürdüğü Bilkent Üniversitesi Sanatta Yeterlik Programı'ndan mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca aralarında  Sharon Isbin, Roland Dyens, Zoran Dukic, Marco Socias, Andrew York, William Kanengiser, Johannes Moller, Jorge Cardoso, Carlo Marchione, Costas Cotsiolis, Goran Krivokapic,  Frank Bungarten, Nikita Koshkin, Thomas Kirchoff, Gerhard Reichenbach gibi isimlerin olduğu birçok usta gitarist ile çalışma fırsatı buldu.

Sanatta Yeterlik eğitimi süresince "Yeni Müzik İcrası ve Bestecilerle İletişim" üzerine çalışmalar yaptı ve Bilkent Yeni Müzik Günleri, Sesin Yolculuğu gibi farklı yeni müzik projelerinde yer aldı. 2013 yılında Türkiye'de ilk seslendirilişini gerçekleştiği birçok eserin kaydı, Gitarla Buluşma başlığı altındaki Çağsav Müzik tarafından basılan CD’de yer aldı. 2014 yazında Internationales Musik Institute Darmstadt kapsamında 47. Internationale Ferienkurse für Neue Musik okulunda aktif olarak yer aldı ve konserler verdi. Halen Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve aktif konserlerine Nodus Ensemble ve DuoSonant’ın üyesi ve solist olarak devam etmektedir.

Güray Alyörük

2007 yılında, Bulgaristan’ın Velingrad kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Gitar Festivali’nde birincilik ödülü ve “En  İyi Balkan Müziği Yorumcusu”; Yunanistan’ın Vissani kentinde düzenlenen 2. Mandolin ve Gitar Festivali’nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Alyörük, eğitimi sırasında çeşitli konserlerde solist olarak ve aynı zamanda oda müziği gruplarında da görev aldı. Elena Papandreou, Massimo delle Cese ve Emanuele Segre gibi dünyanın önde gelen gitaristlerinin ustalık sınıflarına katıldı. 2006 yılında D.E.U. Devlet Konservatuarı’nın üniversite kısmından yüksek derece ile mezun oldu. Aynı yıl Yunanistan/Selanik Devlet Konservatuarı’nın yüksek lisans sınavını tam burslu olarak kazandı ve Prof. Gerhard Reichenbach’ın gitar sınıfına kabul edildi. 2008 yılında yüksek derece ile mezun oldu. Güray Alyörük yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallere davet edilmiştir. Ayrıca uluslararası gitar yarışmalarında da ödüller almıştır.

Genç gitarist, öğrenimi süresince birçok oda müziği ve solo resital vermiş, ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirilen gitar festivallerine davet edilmiştir. Aktif konser yaşamının yanı sıra gitar eğitmenliğini de sürdürmektedir. D.E.U. Devlet Konservatuarında Oda Müziği, Eşlik, ve Deşifre derslerini vermektedir. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda gitarda Sanatta Yeterlik öğrenimine Bekir Küçükay ile devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT