Get Closer - Kolombo - Einmusik

Tarihler: 08 Mayıs 2015 Cuma ~ 08 Mayıs 2015 Cuma 21:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta: 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2015 ~ May 8, 2015

Generic Music yeni projesi, çok odalı parti serisi "Get Closer" ile elektronik müzikseverlere çifte keyif yaşatmaya devam ediyor!

Tek giriş iki farklı mekan! "Get Closer" etkinlik serisi 8 Mayıs Cuma gecesi sabahın ilk saatlerine kadar Kolombo ve Einmusik önderliğinde The Hall Istanbul ve Cosmique Room sahnesinde İstanbullu müzik severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

The Hall
21:00 - 22:00 Means Truly
22:00 - 00:00 Alican Byln 
00:00 - 01:30 Orkun Bozdemir
01:30 - 03:30 Kolombo
03:30 - 05:30 Tim Owens
05:30 - 07:30 Yasha

Cosmique Room
22:00 - 00:00 Mysth
00:00 - 02:00 Discolog
02:00 - 04:00 Jonas Saalbach
04:00 - 06:00 Einmusik (Live)
06:00 - 09:00 Obione & Umut Akalın

Kolombo (LouLou Records, BE)
Olivier Grégoire nam-ı diğer Kolombo, Belçika'nın en üretken ve şöhretli prodüktör/DJ'lerinden biri... Modern prodüksiyon sanatına fazla örneği görülmemiş bir düzeyde hakim olan Olivier Grégoire'nin çeşitli takma adlar altında yayımladığı çalışmalar dans müziğinin birçok türünün en güzel örneklerini de içeren büyük bir diskografi oluşturmaktadır. Daha çok yakın zamanda ünlü Kolombo lakabıyla Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic, Boxer gibi birçok seçkin plak şirketinden son derece başarılı remix ve şarkılar yayınlamış bulunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da elektronik house ve disko karışımı müziğini dünyaya çalmaya devam ederken Brezilya, Meksika ve Rusya'da sadık takipçileriyle buluşmayı sürdürüyor. Aynı zamanda birlikte Loulou adı altında dünyanın her tarafında prodüksiyon ve DJ'lik yaptığı ortağı Jerome ile kendi plak şirketleri Loulou Records'u yürütmeye devam ediyorlar. Gelecek vaat eden yetenekleri tespit etmekte son derece başarılı ve ilkesi sıkı bir house müzik olan Loulou Records; Mandy, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe, H.O.S.H, Wally Lopez, Chlöé gibi isimlerden de güçlü bir destek alıyor.

Einmusik (Einmusika, DE)
Stüdyolar, clublar, havaalanları, soğumuş çaylar ve after party'ler arasında geçen 10 yıl... Tozlu ayakkabılar ve cayır cayır güneş altındaki performanslarından biri sonrası endorfinle, 10 yıl... 

10 yıl boyunca sürüklenmiş bir bavul ve otellerde geçen bir hayat... Elektronik müzik sanatçısı Einmusik, merdivenleri basamak basamak çıkarak başarıya ulaşmış biri... Sıkı çalışma, yeni fikirlerle dolu hard diskler ve ilham dolu anlarla bezenmiş bir zihin onu zamanla çok beğenilen bir prodüktöre ve bir canlı performans ustasına dönüştürdü.

Albümlerini Diynamic, Liebe Detail, Italic ve kendi plak şirketi Einmusika Recordings etiketleriyle yayımlayan sanatçı; Noir, Egoexpress, Nicole Moudaber, Solee, Aka Aka, Tube & Berger, Soff O. ve birçok başka isim için yaptığı remix çalışmalarıyla dikkat çekti. Tüm dünyadan davetler alan Einmusik uzun saatlerini uçaklarda geçirdi.

Bu 10 yılın sonunda, club'lar kapalıyken geri döndü. Berlin'de bir arka bahçedeki stüdyosu arkadaşlarının ve beraber çalıştığı insanların vakit geçirdiği, kendi cesur prodüksiyonlarını yaratabilmesi için gereken güveni hissedebiliği bir yere dönüştü. 

2014 yılında "5A.M" adlı yeni albümüyle bir adım daha atan Einmusik, bu seneye Katermukke, Off Recordings ve Parquet’den yaptığı release’ler ile devam etti. Kulaklarınızı açık tutun!

- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.  
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT