Gezici Müzisyenler

Tarihler: 19 Eylül 2013 Perşembe ~ 19 Eylül 2013 Perşembe 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Perdesi

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve mekan gişe

Adres: Meşelik Sokak. No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Faks: 0212 245 63 13

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2013 ~ Eyl 19, 2013

Gezici Müzisyenler, Ekim ayıyla birlikte devam edecek konserlerinin ilkini 19 Eylül Perşembe akşamı Hayal Perdesi Sahnesi'nde gerçekleştirecek.

"Başka bir dünya mümkün" diyen müzisyenlerin birliğidir. 50'ye yakın müzik grubundan oluşan Gezici Müzisyenler Platformu, Ekim itibariyle her hafta bir konser düzenleyerek müzisyenleri ve dinleyenleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir...

Gecede sahne alacak sanatçılar:
Yasar Kurt 
Meluses

featuring:
Redd Grubu'ndan Doğan Duru
Kara Güneş Grubu'ndan Özgür sahnede Yasar Kurt ve ekibine konuk olacaklar.

Yaşar Kurt
Yaşar Kurt, kurduğu, Beyaz Yunus grubunda alternatif müzik üretme kaygısını gruptakilere kabul ettirememesi üzerine grup dağıldı. Oyuncu olan arkadaşlarının çağırması üzerine Almanya'nın Wuppertal kentine gitti. 1993 yılında Almanya'da ilk kez gördüğü bir müzik kayıt stüdyosunda ödünç aldığı gitarla yalnızca üç saatte şarkılarını okuduğu bir kayda sahip oldu.

Meluses
Meluses 2009 başında İstanbulda kuruldu. Hemşinceyle indie-folk müziği harmanlama çabasının yanı sıra Türkçe alternatif-rock şeklinde adlandırılabilicek bestelerede sahip olan Meluses, kuruluşundan itibaren bir çok sahnede yer almasının yanı sıra üniversite şenlikleri,çeşitli festivaller ve etkinliklerde sahne aldı.

Gezici Müzisyenler Hakkında:
Başlangıç olarak "kendi sözü ve müziği olan" toplulukların, müzisyenlerin birlikteliğidir. Gezici Müzisyenler Kolektifi, yaşadığımız "mesleki" ve "sosyal" sorunlar karsısında bir arada olmayı, dayanışmayı, birlikte duruş sergilemeyi hedeflemektedir. "Başka bir dünya mümkün" diyen Gezici Müzisyenler, düşünceleri ve hayalleri dogrultusunda yardımlaşma, dayanışma üzerine pratik ve kalıcı örnekler sunmayı amaçlamaktadırlar. Bu medya ve popüler kültür karşısında kendi kültürümüzü yaratma çabasıdır. 

İletişim: gezicimuzisyenler@gmail.com

Abdal Haluk Tolga İlhan, Ahmet beyler, Ayşe Tütüncü, Arto Tunçboyacıyan, Aysu Çöğür, Bajar, Barıştık mı, Behiye Süren, Briken aliu & friends, Cenk Taner (Kesmeşeker), Ceyhun Kaya, Cudi Genç, Cümbüş Cemaat, Çirkin & İstanbul Impro, Dinar Bandosu, Doğan Canku, Duygu Demir, Entu, Ertan Tekin, Eski Bando, Ehlikeyf, Hariçten Gazelciler, Kara Güneş, Karmate, Kırmızı Nazmi, Koma çiya, Luxus, Mai, Marsis, Melülses, Metin & Kemal Kahraman, Merih Aşkın, Mert Baycan, Murat Beşer, Mübin Dünen, Neyse, Niyazi Koyuncu, One World Destiny, Post, Sattas, Sekerse Tehlike, Selçuk Balcı, Serap Yağız, Serbest Radikaller, Serhat Kural, Simurg, Siyasiyabend, Sultan Tunç, Tatavla Keyfi, Taner Öngür, Teneke Trampet, Tuğkan Altuğ, Umut Töre Bandosu, Velvele, Vira Mosa, Volkan İncüvez, Yaşar Kurt, Yolda.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT