Gider Gider

Tarihler: 03 Ekim 2017 Salı ~ 03 Ekim 2017 Salı 03 Ekim 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2017 ~ Eki 3, 2017
Gider Gider, ekim ayında Mask Live'da...

GiderGider 2015 yılında Elif Akbaydoğan Gider ve Mert İbrahim Gider tarafından kuruldu. Aynı yılın kasım ayında albüm kayıtlarına başladılar ve soluğu Erekli-Tunç stüdyolarında aldılar. Aranjörlüğünü Rıza Erekli ve Mert Tunçmakas’ın üstlendiği beş parçanın kayıtları burada yapıldı. Bu parçalar; Yürü , Gel , Yürüdüm Gittim, Şenol Abi ve Akşamüstü Olurken.

Bu kayıtların sonlanmasıyla ikinci bir kayıt dönemine girildi. Bu dönem 2016’nın Şubat ayına denk geliyor. Kasvet, Kimin Sesi ve Bebeksi parçalarının kayıtları ve aranjörlüğü Akın Eldes tarafından, Akın Eldes-Ege Semercioğlu Çinili Han Stüdyosu’nda gerçekleştirildi. 2016 yılının sonbaharına geldiğimizde, grup artık kemik kadrosuyla bir araya geldi ve beraber konser vermeye başladılar. Gruba zaman zaman Akın Eldes (elektrik gitar ) zaman zaman Doruk Okuyucu (flamenko gitar) eşlik etmektedir.

Yoğun olarak kendi bestelerini ve sevdikleri cover parçaları çalan grup rock soundlu müzikleriyle flamenko dansını birleştiriyor. Performanslarında, sahnenin ortasında tahta bir zemin bulunuyor. Bu zemin flamenkonun ana özelliklerinden birini kullanmak için flamenko dansçısı Elif Akbaydoğan Gider’e hizmet ediyor. Grup yaptıkları müziği yalnızca bir dinleti değil aynı zamanda bir performans olarak tanımlıyor. Bu tanımın sebebi, zaman zaman grubun dans ve müzikte doğaçlama yaparak her bir konseri bir diğerinden farklılaştırması. Bugünlerde konser vermeye devam eden GiderGider, kayıtları tamamlanan albümlerini bastırmak için plak şirketi arayışında.   

Vokal-Gitar: Mert İbrahim Gider 
Dans-Vokal: Elif Akbaydoğan Gider 
Gitar: Akın Eldes 
Basgitar: Akıncan Eldes 
Klarnet: Özgür Pazarlı 
Kahon-Davul: Mete Turan

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Kapı açılışı belirtilen saatten 1 saat öncedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT