Gigology Label Series

Tarihler: 01 Mart 2013 Cuma ~ 01 Mart 2013 Cuma Saat: 23:30

Yer: Indigo, İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Indigo gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2013 ~ Mar 1, 2013

Gigology Label Series: Exploited Records Showcase
Adana Twins | Claptone | Shir Khan | Support By Erva

Son dönemin en başarılı plak şirketlerinden Berlin merkezli Exploited, Gigology’nin Label Night serisi kapsamında, 3 önemli proje; Claptone, Adana Twins ve Shir Khan’dan oluşan showcase’i ile 1 Mart gecesi indigo’da.

Exploited Records’un show gecesi olacak gecede performanslarını izleyeceğimiz projeler:

Claptone: Gizemli DJ/Prodüktör, Ocak 2012’de duyurduğu, "Cream" ve "Good To You" parçalarından oluşan EP’si dünyanın en saygın dijital müzik marketi Beatport’un Top 10 listesinde 2 ay boyunca ikinci sırada yer aldı ve hala Top 100 listesinde görünüyor. Ardından yayınladığı "Night On Fire", "Shook", "Weekend" ve "Another Night" parçaları büyük beğeni topladı. Son olarak geçtiğimiz ay yayınladığı "Wrong" ve "No Eyes" parçalarından oluşan EP’si büyük başarı elde etti ve şuan Beatport Deep House Top 10’da 1. ve 2. sırada bulunuyor. "Wrong" parçası ayrıca Itunes Amerika indie dance satış listesinde 1. numara.

www.facebook.com/claptone.official
www.soundcloud.com/claptone

Adana Twins: 2011’de bağımsız plak şirketi Baalsaal Records’dan Doctor Dru ile yayınladıkları "Anymore" EP’si büyük beğeni topladı, 2011 tarihli tek EP olarak bugün hala Beatport Top 100 listesinde. 2012 Şubat'ta Exploited Records’dan yayınladıkları "Everyday" ve "Strange" parçalarından oluşan EP 2012’nin en çok çalınan parçalarından. "Everyday" EP'sinin de başarısıyla Avustralya, Güney Amerika, Kuzey Afrika, Avrupa kıtalarında çok sayıda performans ile dünya turnesine çıktılar. Son olarak, Brezilyalı DJ duo’su Digitaria'nın vokal eşliği ile yaptıkları ve geçtiğimiz ay kendi plak şirketleri Jeudi Records’dan yayınlanan "Reaction" EP’si Beatport Deep House listesinde haftalardır Top 10’da görünüyor. 

www.facebook.com/adanatwins
www.soundcloud.com/adanatwins

Shir Khan: Exploited Records'un kurucusu Berlin'li DJ/Prodüktör, yayınladığı "Black Jukebox" compilation'ları fantastik şekilde ilgi topluyor. 1. Black Jukebox'a koydugu "Tiger and Woods - Juicy Fruit" parçası Soul Clap, Solomun, Axel Boman ve hatta A-Trak gibi bir çok DJ'in gizli silahı oldu. Shir Khan'ın bu zamana kadar yayınladığı 6 Black Jukebox'tan ilk ikisi vinyl edisyon olarak plak koleksiyonerlerinin parçaları arasına girdi ve discogs.com'da 99 euro'ya kadar alıcılar buldu. Black Jukebox 3. ve 5. compilation'ları Beatport top 10'da yer aldı. Shir Khan ayrıca "Secret Gold" adı altında Huxley, Bubba, Daniel Solar, Jack Fell Down, Jesse Perez ve bir çok ismi içinde bulunduran label artistlerine ait bir compilaton da yayınladı. Shir Khan'ın bütün bu mix'leri ve compilation'ları "Album Of The Month" olarak DJ Mag ve Mixmag de övgülerle yer aldı.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri,bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT