Gırnata Üçlüsüyle Balkan & Roman Gecesi

Tarihler: 04 Eylül 2009 Cuma ~ 04 Eylül 2009 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2009 ~ Eyl 4, 2009
Klarnet virtüözleri 4 Eylül Cuma Gecesi Life Roof ta!!

GIRNATA ÜÇLÜSÜ
Çorlulu Savaş ve Serdar Sayın hız konusunda bir anlaşmaya varamadıkları için Çatalcalı Özkan`ı da aralarına eklediler... Üç klarnetçi ne gibi bir iş yaparlar dersiniz? Bu üç klarnetçi gerçekten akıl karı bir iş yapmıyorlar... Bir büyü yapıyorlar, herkesi kendilerine çekip sonrada ortalığı bir birine katıyorlar... Sizde bu büyüye kapılmak isterseniz 4 Eylül Cuma Gecesi Life Roof a davetlisiniz..

ÇORLULU SAVAŞ
16.03.1967 Tekirdağ Çorlu ilçesinde doğdu. Müzik yaşamına amatörce 5 yaşında başladı. 6 kişiden oluşan ilk orkestrasını 10 yaşında kurdu. Çorlu Musiki derneğinde eğitim aldıktan sonra folklor halk oyunlarına müzik olarak eşlik etti. CNN Türk’te Kuştepe Bulis Belgeseline film müzikleri yaptı. 1997’de okay temiz ile babylon’da bir süre sahne aldı. 1998’de Ankara Holtür Halk Dansları ekibinin Japonyadaki 6 aylık gösterisine süresince eşlik etti. 1999’da Paris’te Lüleburgazlı Ahmet Özden Kumpanya İstanbul grubunda bulundu ve repertuarına yardımcı oldu. 2001 yılında Burhan Öcal’ın kurmuş olduğu Trakya All Stars grubunun klarnetçisi oldu ve 2006’ya kadar Burhan Öcal’ın projelerinde (Yeni Rüya, Istanbul Oriantal Assemble) bulundu. Bunların arasında Fransız Jean Pierre Smadj elektronik DJ, ud, Buzuki Orhan Osman ve Çorlulu Savaş üçlü bir albümde buluştu. 3 Kişinin baş harfini alarak ismini koyduğumuz S.O.S. albümünü çıkardı.

Yeni albümü Şehrin Gözyaşları / Performance adını taşıyor.

SERDAR SAYIN
1983 yılında istanbulda dünyaya geldi. Ticaret lisesini bitirdikten sonra İ.T.Ü Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümüne girdi.

1993 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışı bir çok organizasyonda görev aldı.

Fransa, Portekiz, İspanya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan ve Macaristan gibi bir çok Avrupa ülkesinde müzisyen, dansçı veya kareograf olarak görev yaptı.

Motiflerle Anadolu isimli bir dans projesinin müzik yönetmenliğini üstlendi.

Yaptığı projeler dışında halen Bakırköylü Sanatçılar Derneği, Büyükçekmece Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi, Avrasya Folklor ve Turizm Derneği gibi birçok kurumda görev almaktadır.

Balkan Fiestaaaaa!!!
Canlı Müzik Arasında Ritimler

Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Bosna ve Romanya`nın sahip olduğu bu geniş coğrafyanın en sevilen parçlarının yanısıra; Balkan Beat Box, Goran Bregovic, Shantel, Kultur Shock, Gogol Bordello gibi isimlere dokunarak Türkiye’ye kadar ulaşacak. Disco Disco Partizani derken çoşacak, Kultur Shock`tan "Mastika" dinleyerek zaman ve mekan kavramını kaybederek kendinizden geçecek, Burhan Öcal ritimleriyle ile göbek atacak ve Emir Kusturica`nın filmlerini dev ekranda seyrederken Start Wearing Purple`la kendinizi Balkan müziğin inanılmaz girdabında bulacak ve neye uğradığınız şaşıracaksınız.

Gecenin Dj`i :Uğur Şener

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT